Pages

Sunday, July 4, 2010

review match semalam

ni first post sal bola.

aku ni kan,
bukan lah peminat tegar bola.
tapi, aku boleh lah layan.
suka la jugak.

yg xbest nye,
setiap kali aku tengok match,
for sure kumpulan yang aku sokong tuh kalah.
adekah ini ada kaitan dengan aku?

atau memang ramai yang rasa diri die macam yang aku rasa ni? ehe.
tatahu la tuh.

ape-ape hal.
semalam kan argentina versus german.
aku sokong argentina.
n kalah.
agak sedeh di situ. T_T
adakah argen kalah sebab niat xbaik maradona tuh?
(maradona kata, kalau dapat masuk semi, die nak lari bogel keliling stadium)
aku pon xtahu.

pape pon, aku still rasa okay lah. 
sebab ayah n adik aku sokong german.
dan aku x tengok match tu kat rumah.
kalo x?
habes kena balun la. 

naseb lah spain menang over paraguay. 
terubat la sikit kecewa di hati ni.
paraguay kalah sebab niat xbaik jugak ke?
(oh ye, paraguay pon janji model paraguay akan telanjang kalau diorang masuk semi(KOT))

tuh la, lain kali jangan la macam cakap besar sangat.

4 comments:

Fakhrur Razi said...

hahaha tau xpe =.="
stu2 yg ak ramal kalah
lps nih kne sokong team yg ak xske lak xD
go german go xD

n i k l i s a said...

tuh la. -.-
xda bakat jadi peramal betol.

ko german?
then, i'll go for spain. :D

nurus said...

even aku suke tengokk maradona melompat2 kegembiraan~aku x suke wasiat terakhir dia tu..
mmg patut la kalah~haha

n i k l i s a said...

tuh la. sian.

aku kesian kat messi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...