Skip to main content

terima kasih pak cik JPJ

ps:
yg happy2 neh, sila baca cam nyanyi lgu sorry,sorry suju uh.
tataw? abaikan je. ;))

HAPPY.
happy.
HAPPY.
happy.
HAPPY
happy.
HAPPY.
happy.
HAPPY
happy.
HAPPY.
happy.
HAPPY
happy.
HAPPY.
happy.
HAPPY

SBBnya.

SAYA DA LULUS.

taw x betapa hepinye saya td.
bile da siap drive.
rse relieve sgt2.
then,  sy intai la testcard pakcik JPJ tepi sy neh.
nseb bek sy xkntoi.
kalo x malu je. nnt pakcik JPJ uh ingt sy skodeng die.
sy neh da la da serik wat org perasan neh. ;P
eh, eh, 17/20 la.
ALHAMDULILLAH.

SAYA BAKAL DAPAT LESEN P.

hehe. yeye. bakal dapat. bakal dapat. haha.
even kat uitm, aku x drive pon. haha.
ape aku kesah?
asl dpt suda.

plus, nnt eg akn dtg umah saya.
tp time uh mayb saya da xda kat umah.
da balik uitm da.
btw, die dtg untuk amik gmba n duet.
nk bwat lesen P la.
nk bg gmba cun2 la... ;)
(mksud aku yg plg cun, sbb sume gmba aku cun ;P)

eh, nk kena bwat dua salinan gmba ke?
mne aa tau eg nk simpan. haha. ;P

SAYA DA BOLEY BAWAK KERETA TNPA RASA TAKOT. 

act xrasa takot pon.
bese la. ayat kena bg gempak.
drive jalan kg je ot.
tp, ada satu saya mmg takot gila.
time nk nehljambatan tok bali yg bapak tggi gila.
(tggi la kot bg aku yg bru drive neh. ;P)
mmg bsg la dalam keta uh.
"ayah!! nk kena tuka gear x neh??"
"ayah! nk kena brek x ni??"
itu aku.
"kakak, slow skit!!!"
"kakak, brekkk!"
itu mak aku. yg sgt KALUT. sori. ;P

papehal.

TAHNIAH ye.
(ckp kat diri sndri pon boley taw. haha.)

oh ye.
sy nk berterima kasih kat abe pi. cg memandu sy.
cik awe. cg memndu mak sy. haha. yg jg ayh kpd abe pi.
eg. yg salo dtg amik aku kalo aku nk g blaja.
kak siti. yg kdg2 ade gk dtg amik.
mak n ayh. sbb bg xtra kelas kat umah.
adik2 sy. sbb bg moral support. kalo time nk undo tlg btw lepas ke x kalo nk undo.
zatie. kawan sy yg td sy kol nk btw sy da lulus, n die stil tdow lg.
n xlupe..kpd
pak cik JPJ. sbb bg saya LULUS.

sume2 la. thanx sgt! ;))

k. TATA

Comments

Nur Areefah said…
wahhh!! congrate2!!!!
akhirnya sempurena~~~
Izzati Sulaiman said…
weh kuang aja kot ye pn jgn la mention. haish!
najwa izzati said…
salam..haha..saye dh nyanyi ikut lagu suju.. ^_^
tahniah ye...
Anonymous said…
waa..congratulation..XD
niknurshafiqah said…
haha congrats weh. bunguk la lisa. hahaha.
Congratez, congratez, congratez, congratez~~ (nyanyi cm lgu suju eh...huhuhuh)

@zati-kantoi.

hahah
FaTiN said…
hi lisa!! ingat ak lagi x??
FaTiN said…
hi lisa...congrats dapat lesen p;D
aku baru terjumpa blog mung semalam. aku da siap letak link lagik;D
M-A-S said…
congrates!!!..bleh la sewa kete, pastu bwk aku jln2..huhu
hm.. dah minat suju plak skang ni??.. ahaha.
YES!! aku berjaya menarik lg sorg untuk minat suju.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)