Skip to main content

malu lg.

ini kisah dalam BAS lg.

dalam bas.
cam bese la an?
tdow.
kaki da bersila atas kusi.
slipa letak je la kat bwah.
xkn nk wat cam bntl pelok lak an?

so bas uh bergerakla.
sy rasa badan saye beralun2.
tp, sbb tdow lg bes.
sy troskan tdo
tbe2 rse bas berenti.
n bila sy bukak mata.
ok, mmg bas berenti pon.
berenti solat n sape nk makan. makan la.
aku kalo nek bas.
xsuka mkn nasik.
takot muntah.
ape2 je la.

then, sy carik la slipa sy.
sebela ade taw.
lg sbela xjumpe.
sy g seats blkg intai.
positive xda.
adoi. mano plak slipa aku.

then, tbe2 tnmpk slipa puteh daku.
elok je landing kat seat brader seberang aku.
sbela aku sukma ek.

adoi!
bapak aa.
naseb bek. sukma yg tlg mintak kn.

tobat malu gile.

slipa neh pon. gedik nk bejalan.

asek ade pnglaman malu je nek bas.
ade lg 4tahon lebeh.
emmm.


btw, imhome again!
^^

sok reunion. yeeeaha!

Comments

diyanah said…
sy pon ada gak exprience malu bodoh dlm bas jgk. disaster betul.

btw, cantik la layout lisa!
M-A-S said…
aik, mane citer sal exam?

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak