Skip to main content

bukak la bru taw.

dan dgn ini. saya

Yang amat Cantik lg Cun. (sila jgn rasa menyampah atau jeles ye.)

Nik Nurlisa bt Nik Yusof.
no i/c harus dirahsiakan atas sbb2 peminat2 yg terlampau.

ingin menutup tirai taon 2009.
yg alhamdulillah.
bnyk mngglkan kenangn manis-la-jgk kat aku.

plg bes,
at las dpt msok medical school.
aku berjaya dapat lesen akhirnya.
dpt jumpe membe2 1991 yg siyes bes.
hbungan antara family semakin baik n bagusss.
msih x menidak-sucikan diri aku dgn berkapel.
(xda la nk ckp org kapel x suci. its juz in my opinion la... sape2 yg kapel, no offense ok.. chill)
msih setia kpd status single aku.
 tp prngai gedik msih x boley nk lepas la. aish.

n dgn ini, saya akan merasmikan taon baru iaitu 2010.
welcome ye 2010.
moga yg terbaek.

2010,
da nk jd bdk 2nd year. (tua sudeyh)
umo da 19.
(lg setaon nk 20. tp at least lg baek dr mereka yg 90 uh... drg da 20. hik hik. tua la ;PP)
nk plan awal2 sbb 3rd year nnt, nk beli keta. insyaAllah.



ape2 hal,
sy ucapkan
selamat taon baru.

jgn jdkan malam taon baru anda sebagai malam yg melahirkan org baru tnpa nikah dulu.

mlm taon bru saya taon neh. smbut kat delima3, uitm shah alam. ;)

k, TATA.

miss u laptop. (haha. xhabes2. juz bear with it la till i got my lappy back orait?)

Comments

Anonymous said…
all the best babe~
izrin_anis said…
msti ak temasok dlm sweeettt memory ko arn....hahaa~

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)