Skip to main content

new shoe. new sandal. new sem.



I BOUGHT A SHOES N A SANDAL.

N GUESS WAT.

ITS ONLY COST ME RM50! HAHA

ye, aku mmg pijak berbelanja.
(golek botol sndri nmpk. dushh!)

SANDAL MERAH.
(ladies beb. haha.)
n
KASUT WHITE.
(gmba kucing sbela. gmba ikan sbela.)

yeeha~!

srunut. 

excited.

teruja. 

segala2 nya. 

boley g kelas blaja CVS pakai kasut or sandal baru.
lalala.
bru semngat skit nk usha heart org. yeeha.

ckp sal CVS.
nnt ulang la sume sal cardiac atau heart,
pulmonary vein, aorta ape sume uh...kot.
papehal. im glad. sbb anatomy heart.
i hope xda la susah sgt.
heart an kecik je..... hehehe.

teruja nk blaja CVS.
n hrp2 jgk result sem 1 aku ok.
hope sgt2.

k la.

T A T A

Comments

Nur Areefah said…
smlm ak lg teruja wey!

jmpe kasut n beg rm10..

mujo tade duit sangat..
aku beli kasut sebijik
beg 2 butir..
murah wey!
Asy_raAf said…
kater nak beli croc~~~
Asy_raAf said…
kater nak beli crock???
N E E q L I S A said…
efah : rm10???? bia btolll. kat mne je??? nk beliiiii~~

acap : croc. mhl sgt la. aku cari croc xtulen xjumpe2 lg. aish
M-A-S said…
senang ke lisa. aku rase ssh jek

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)