Skip to main content

MALAY MOVIE : PAPADOM!



ok. baru pas abes tgok cter neh.
sgt. sgt. sgt. sdey ok.
part2 las die uh....
nseb bek x bnjir. hahaha.

bnyk gile port dalam uitm aku dapat detect.
yg plg bes ofkos la, kolej aku.
DELIMA DUA.
haha.

plus an, yg tgga yg first2 die naik uh.
aku kenal la sgt.
n masa die duduk dalam bilik uh.
sebijik cam bilik aku.
katil, locker, rak buku kat atas uh.
sebijik la!

bilik evon uh.
aku rse la. skrg da jd bilik warden da.
emmm.

xsgka. DELIMA DUA jd pilihan.
smgt aku tgok.

n afta tgok cter neh,
aku jadi lagi syg kat mak n ayah aku.
i noe. wateva they do.
mst sbb my own good.
mak, ayah mane nk susahkan anak.

mybe, ape yg kita suka xsmstinya baik untuk kita,
n ape yg kita x suka uh xsmstinya bg harm untuk kita an?

and we shud change for better life.
=:)

Comments

ngee~
kitorang tengok beramai2 kott cte ni kat umah
faizu said…
yeah!!love our parent!
faizu said…
yeah!love our parent!!
Nur Areefah said…
hoho beshnye klu tempat lakonan adelah tempat yg kt tahu..terujaa gle
sepi angin ke kota iskandariah said…
fullamak,lokasi pengambaran kat uitm la...
pastu budak tu lahir pada tahun 1991....

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)