Skip to main content

yes, im happy.

alhamdulillah sgt.
yg 2nd neh da mkin tunjuk progression.
pe yg aku bwat, ade hasilnya.
im so grateful. thanx Allah.
walau x sehebat member2 aku.
tp, aku nk syuko gak! hee.

awl da kol my mom. haha.
mak ckp, yg awl2 uh baru nk kenal bntuk soklan.
so, myb x leh cope.
yg 2nd neh, da boley cope la uh....
my mom mmg sgt memahami. thanx mak!

kalo yg awl2 uh, nk kol pon alahai.... cam xnk kol je.
mmg lmbt gila aa gtawu.
malu kot!

yg awl2 uh trok sgt.
biase nya aku akn gtaw kawan aku srg neh.
bdk medic di mesir sana.

tp, yg awal2 uh..
aku x ckp sepatah pon sal uh kat die.
malu sgt dgn die.
bg aku die senior aku.
*lisa! mmg die senior pon.

aku cam contohi die la.
cara die pk, wat aku kagum.
hubungan die dgn Allah aku salute.
bg aku die hbt.

kalo nk dibandingkan dgn aku yg... emmm

die rajin. aku malas.
die baek. aku agk xbaek.

mcm mane neh?

aku nk sama dgn die.
aku nk jadi rajin cam die.
aku nk jadi baek cam die.
aku nk jadi tabah cam die.
aku nk berfikiran matang cam die..

*thanx sbb jadi part of pendorong lisa untuk berjaya dalam lisa nye stadi.

pape hal. aku sgt hepi. =]

thanx to my MAK, my AYAH, my adik2. my FRENsSs~

em, nnt kena pindah g delima 1.
yg kat atas bukit uh.
adoyai!
da la dalam stadi week. siot je taw.
emm. sabow je la.....

bnyk nye brg nk kena angkut.
BAJU? BUKU yg TEBAL2 uh. NOTES?

pk pasal pindah je da penat.huu. =.="

ye. pindah is satu bnde yg memenatkan!
tgkat bape la aku bakal merempat neh.
i hope tgkat bawah.
yg pling jaoh dgn bilik TV.

suda la jdoh kan aku dgn bilik TV.
hehe.

Comments

siti said…
budak medic kat mesir??
macm taw je spe.
hehe
N E E q L I S A said…
i dont need dat kind of comment meh.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)