Skip to main content

1991. READ plis.

1991. read plis.



I LOVE REPUBLIC OF 1991

sape kata perkenalan, persahabatan di alam maya.
xbaik? xelok?
aku kenal mereka. xda plak aku jd makin terok.
makin ok ade la.
bnyk nasihat.
bnyk ilmu aku dapat.

walau hanya di alam maya aku kenal mereka.
tp, hati yg bertaut.
ukhuwah yg terjalin.
mmbuat aku terharu.
sungguh, aku kagum dgn ukhuwah ini.

ye. aku bertuah.

sungguh. aku sayang mereka.

xperlu aku nk state name srg2.
sbb name mereka da ade dalam hati aku.
n aku taw aku pon ade dalam hati mereka.

to those 91-ers who read dis.

ingat.
lisa sayang kamu.
may ALLAH bless us.







Comments

Asy_raAf said…
yeah!!!!!!!!!! ukhwah fil sabillilah!!!!!!!!
♥KHAIRI♥ said…
lisa kite syg lisa n rep 1991 jge...ngee~
wany said…
yess...ro91 is the best ouhh..
n bagi aku satu benda yang paling bermakna dalam hidup aku..
N E E q L I S A said…
acap : yep2. moga ukhuwah yg terjalin diberkati Allah. ;)

pemetik bintang : amyny ye? awat sdey?

iza : me too. no doubt bout it.

khairi : kite jgk. ;)

wany : yea. sgt meaningfuljumpa kamu sume.
::Kouru:: said…
i miss budak2 republic..
safiamira said…
walaupun kite x brape rapat...
uhibbuki fillah abdan abada...
bkn lisa je, tp sume republicanz
N E E q L I S A said…
ziza : da lama xnmpk? g mane? bz ye?

safiamira : ehem. yup2. xrapat pd dsarnya. di hati, ttp bertaut. =)
::Kouru:: said…
yup leesa..bz sangat2..
naseb baik final dah habis..last paper kitorang hari nih tadi..huuhu
N E E q L I S A said…
cane? ok x exam.
hrp2 da wat yg terbaek.
insyaAllah.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)