Pages

Saturday, November 21, 2009

huu *expressing my sadness.


please giv me strength to stay here.
studying. memorizing. microscoping.

all those plate of bacteria.
all those muscle, nerve, artery, n bones.
all those histo slides.
patho slides.

OMG.
never imagine its gonna be dis hard.

lisa, be strong.
remember ur ayah. ur mak.
ur adik2.

their hopes on u.
wat they xpect on u.

do not make them disappointed.

i miss my family.
so badly.
all of them.

DAMN!
i hate myself for crying about dis. (T_T)


F U L L S T O P.

4 comments:

izrin_anis said...

tabah lisa!
dugaan doktor mmg g2...
caiyok2!!
doakn aku dpt berthn ngn kos aku gek..
aku pn da penah nangis sbb uh..T_T

faizu said...

tabah2!!!doktor memg dugaanya mcm 2..

1 litre of tear said...

sedutan 1 litre of tear SP:
mizuki-chan adalah pesakit spinocerebular degeneration disease mcm aya-chan jugak...time tu aya-chan dah 5 tahun passed away...mizuki-chan ni refused nak buat rehabilitation...sehinggalah ade seseorang bagi buku diary aya-chan yg bertajuk Letter From Heart,pastu asou sensei pon citer ckit pasal kawan dye,aya-chan yg dah meninggal 5 tahun lalu,mizuki-chan pon jadi bersemangat untuk meneruskan sesi rehabilitasi...bukan stakat mizuki-chan je,asou-kun yg dah x bersemangat sejak aya-chan meninggal pon dah jadi bersemangat dan jadi seorang doktor yg berdedekasi...

N E E q L I S A said...

izrin. thanx ye. i'll pray for u. insyaallah.. =)

faizu. thanx jgk. mmg shbt la.

amat. i noe its u. thanx. down gila. sbb i miss home so much.
tp,kalo pikir dak2 oversea lg la. emm. i shud be more thoughful i think. pape pon. thanx.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...