Skip to main content

huu *expressing my sadness.


please giv me strength to stay here.
studying. memorizing. microscoping.

all those plate of bacteria.
all those muscle, nerve, artery, n bones.
all those histo slides.
patho slides.

OMG.
never imagine its gonna be dis hard.

lisa, be strong.
remember ur ayah. ur mak.
ur adik2.

their hopes on u.
wat they xpect on u.

do not make them disappointed.

i miss my family.
so badly.
all of them.

DAMN!
i hate myself for crying about dis. (T_T)


F U L L S T O P.

Comments

izrin_anis said…
tabah lisa!
dugaan doktor mmg g2...
caiyok2!!
doakn aku dpt berthn ngn kos aku gek..
aku pn da penah nangis sbb uh..T_T
faizu said…
tabah2!!!doktor memg dugaanya mcm 2..
1 litre of tear said…
sedutan 1 litre of tear SP:
mizuki-chan adalah pesakit spinocerebular degeneration disease mcm aya-chan jugak...time tu aya-chan dah 5 tahun passed away...mizuki-chan ni refused nak buat rehabilitation...sehinggalah ade seseorang bagi buku diary aya-chan yg bertajuk Letter From Heart,pastu asou sensei pon citer ckit pasal kawan dye,aya-chan yg dah meninggal 5 tahun lalu,mizuki-chan pon jadi bersemangat untuk meneruskan sesi rehabilitasi...bukan stakat mizuki-chan je,asou-kun yg dah x bersemangat sejak aya-chan meninggal pon dah jadi bersemangat dan jadi seorang doktor yg berdedekasi...
N E E q L I S A said…
izrin. thanx ye. i'll pray for u. insyaallah.. =)

faizu. thanx jgk. mmg shbt la.

amat. i noe its u. thanx. down gila. sbb i miss home so much.
tp,kalo pikir dak2 oversea lg la. emm. i shud be more thoughful i think. pape pon. thanx.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)