Skip to main content

ke bintang jap td. besh^^


td an saya kluar taw...
g PASARAYA BINTANG.
tp, saya x nmpk bintang pon.
menipu btol la.
tataw relevan ape die taruk name bintang.
hipotesis yg dapat sy bwat...
mungkin pemilik pasaraya neh ske bintang ot.
xpon name die bintang.
xpe la. bwat penat saya pk je.

main point nye an,
td sy spend dwet bnyk gila kot.
stok 3 mggu.
nnt cafe x bukak ot.
cafe dkt fak je bukak.
ngat dekat?
kalo sy rajen sy pegi la.
kalo x rajen, sy mkn je stok2 yg sy beli kat pasaraya bintang td.

walau g pasaraya bintang je,
sy ade gk amek gmba.
cam whore la kata kan.
hehe.

nnt sy upload ye.

btw, sy spend rm50.
kawan sy rm30.
n my other fren die spend rm70.
dis is happened bila pompuan da stat shopping.
sume capai. sume msok bakul.
bile kat kaunter.
mule aa wat muke terkejut.

tp an..

manusia ade duet.
n then pakai duet beli makanan
then makanan masok perot.
n lpas uh defecate...

so, ade kah taraf duit itu sama dgn hasil defecation?
im wondering bout that.. hemmm

hasil defecation is directly proportional with money spent on food.
agree?


*sdey bgt~ brg2 skrg mahal la.
beli 2brg da rm20. gila btol!
bru sedar, sbb kena gune dwet sndri....
dulu pakai mak punye je ot. hahaha...

Comments

~claizani~ said…
bintg dri umah aku kt seksyn7 tu dekt jer cik lisa..jln kaki je da sampai...silalah ke sksen7 cik lisa..
N E E q L I S A said…
cla..
neh bintang mane neh?

mu buke dok johor ke?

pelik sbb bintang kat sini pon kat syeksen 7.
mmg bintang dibina kat syeksen 7 ek? haha
~claizani~ said…
hehee...umah simpanan kt sksyen7 la..
kt shah alam..hoho..
g bintang aku g jln kaki jer weh..dekat ngat.=]
x balip ker???
N E E q L I S A said…
ye ke?
mu ado rumoh cini ko?
dkt gilo kot syeksen 7 sgn uitm uh...
ye ke? dekat gilo sapa leh jale kaki..
hehehe...

balik? em bulan 12 baru stat cuti.
sdey kowt!

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)