Skip to main content

topup lah!

kawan2.

FYI,
aku xda kedit skang.
sorri sgt x rep ek.

time aku xtopup neh la kawan2 ramai tingat kat aku. ahaha.
thanx okie.
kang aku topup, aku reply la.

LISA!

kad topup da ada.
gores je.

urgh! malas la. nnt2 la ye.
lg 5minit okei. hahaha.
tbe2 rase nk tpup.

td an, sya tgok DBSK.
ala.. kumpulan korea tuh.
taw tataw blkg kira.
bes sgt.

drg cam g kampung la.
mix around dgn org2 tua kat kg uh.

n satu pakcik neh..
btol2 wat aku tacink.
*aku nanges part neh. haha

dia da kematian isteri.
nk ckp dia syg sgt kat isteri die..
tiap2 ari die g lawat kubur isteri die.
die ckp, die da x hepi da skrg... sbb die sdey.
aku xreti nk describe mcm mane an kesedeyan itu..
tp, sgt sdey la..

bpe kali nk ckp la lisa? hahha.

lg satu.
nk tgok ketika cinta bertasbih!

xsabar nk balik rumah.
nk suh adik donlodkan la..
nk tgok alex. n gamik ibrahim.

Comments

M-A-S said…
lah.. neighbour aku ade citer uh.. juz dtg je kat delima 1, then blh tgk.. takyah ssh2 beli tiket.. haha. nway, dbsk nye show tu from my CDs ke? smpat gak ko tgk ek...
N E E q L I S A said…
ye ke? sape? mahu! mahu!

haah. cds ko aa.
mest sempat je aku...

tgok aa final aku.
mst semput.
xseyes lgsung stadi. haha

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)