Pages

Thursday, December 8, 2011

Of My Lovely Hobbies

salam! 

lama gila tinggal hobbies aku yang memang aku suke gila buat.

antara hobies yang di-tinggalkan :

1) amik gambar2 guna lomo cam.

haih, pe kabar lah Ultra Wide Slim and Yashica aku? 
missed them much. but, xda masa sangat nak main dorang. T_T
dan tiada wang jua. 
sedih hati ku. huwaa!

taken with UWS. pemandangan belakang rumah saya. :)
2) menjahit jahit.

sebab mesin jahit rosak. 
hadooi. 
lau x memang banyak jugak lah dalam otak aku ni nak buat ape.
tiba tiba teringin nak buat baju kurung sendiri.
baju kurung oter skit. 
custom made lah konon. nak taruk riben ke. 
auww. mesti cohmel cam aku. huahuahua
and also tote bag.

dulu masa cuti yang konon 1 bulan then dipendekkan jadi 1 minggu jer..
aku sempat buat bag kecik ni..


sekarang dah buruk dah. wiwiwiw.

3) baca buku buku 

ni lagi satu.
sejak ada laptop sayang aku ni.
memang aktiviti membaca selalu je tertangguh.
ish ish ish..
sedihh tau tak?
rindu diri ku yang dulu.
masuk mph muka ceria je.
sekarang tidak lagi, mph pon xmau masuk. --.--"


koleksi novel kat rumah. suka gila sidney sheldon! 

-----------------------------------------

tuh je la kot.

aku rasa semua ni sebab kekangan masa kot. 
haiih.
sebab memang busy pon sekarang ni.
busy belajar, busy jumpa kawan, busy berborak atau mungkin aku xpandai arrange time kot.

k bye!

1 comment:

Lea Isnawi said...

pandai ko menjahit!

kagum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...