Skip to main content

so-not-cool stuffs


i just recalled an advertisement on FLY FM if i'm not mistaken lah..
regarding people squatting on toilet bowl.

at the very firsssst time when i heard about the ads
i wassss like, WHY, WHY and WHY these kind of ads are existed?
paham x, macam pelik gila bila ads cam tuh wujud.
sebab i macam xleh terima ada manusia squatting atas mangkuk jambannn.
FUUUUUU. 

i cant accept the fact people squatting on that.
like, it is very super duper dangerousss whaaat.
and yet, why people still daredevil-lu climb onto the bowl and eventually squat on it?
x gayat kah?

whatever it is.
i can't accept and can't believe people would do thaat.

huuu, really.

ps : please don't squat on toilet bowl. it's dangerous people. why must do things that hazardous to you? 

Comments

Jo Qusary said…
I agree it's very dangerous to squat on toilet bowls... but then, part of their fault lies on the fact that most public places in Malaysia do not provide squatting toilets and not everyone, especially Muslims, likes to share those sitting toilets with strangers... who likes having their butt getting smeared with someone else's germs anyway...

plus, having only paper toilet rolls inside the cubicle, and no water hose? Insane. And this actually happens right in 'oh-so-modern-and-sophisticated' KL, PJ, Shah Alam, JB, Penang etc...
Ninie said…
sy lah slh sorg yg penah mcangkung atas jmbn duduk T___T mase kecik2 sll buat mcm tu sbb geli nak duduk.

tp da besar gedabak ni mmg x lah nak cangkung atas tu. mau pecah jmbn tu. skrg just avoid je tnds mcm tu. sy geliii dgn tnds duduk T__T

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)