Skip to main content

catching up things.

cerita 1

i bought a new handphone.
HTC wildfire.
red in colour.


and now, im broke.
papa kedana macam mana mahu hidup? T__T

cerita 2

my car kena clamp.
kesalahan?
menghalang laluan bomba.
what say you? 
ada berani macam saya mahu halang LALUAN BOMBA.


balasan nya, kereta kena clamp in rainy days.
oh damn.

cerita 3

saya masuk SUPOST.
which stand for sukan antara posting.
saya wakil sukan "BALING SELIPAR"
whatttdaafud is that..??

mainan budak budak time kecik kecik dulu. 

ala, mainan ni.


ada ingat ka?

game dia simple.

siapa jatuhkan selipa kena bina balik.
kumpulan lawan pulak kena halang yg kumpulan yang jatuhkan selipa from bina balik. 

the best part is, we won. 
baling selipa team perempuan RUBAN menang! oyeah. 
1st place. :)

  

team baling selipa! :)

winning nye feeling is awesome. 

overall, posting aku dapat num 2. 
and dapat gelaran "GANAS" 
very funny.

questions here are, who really care? 
hahaha.

n yeah, victory faces.


memang have fun lah during supost. :)

but but, every happy things have the sad things. 

the sad thing is, i was injured. ececeeh.
at the knee sebab jatuh cam nangka busuk. haha
very big, inflammed, with pus. but can't upload the pic of it. aurahh.
but, have put flavin on the wound. its getting ok lah i think.

my pants koyak. n also my shoes. tapak die tercabut. 


anyhow, its fun. 
bersukan is fun.

k bye. 

Comments

Jo Qusary said…
muka kat foto kedua sgt priceless...
atiqah said said…
hahahhahaahahahha....
kita memang GANAAAZZZZ

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)