Skip to main content

don't use TULISAN BESAR out of nowhere.

MENGGUNAKAN HURUF BESAR SECARA TIBA TIBA IS VERY ANNOYING.
ITS LIKE U ARE BENGANG WITH OTHERS. 
PADAHAL U R NOT.
BUT SINCE U TIBA TIBA TUKAR HURUF BESAR SO MACAM X BEST JE AKU YANG JADI TUKANG BACA.

XSUKA XSUKA XSUKA.

OWH, HARI NI I TENGOK DUA VENTOUSE DELIVERY.
VACUUM ASSISTED DELIVERY.

HOOO RAYH! :D

lebih kurang ini macam lah tadi.
PALING CUAK BILA VACUUM TUH TERCABUT.
SCARREEEYYYY GILO.

MO DAH JERIT SURUH PANGGIL SPECIALIST.
AKU N MIN DAH BUAT MUKA DRAMATIK KAT SITU.
MACAM HAPE JE. -.-""


PERTANYAAN :

"ADA SUKAKAH KAMU BACA AKU TAIP TULISAN BESAR MACAM INI?"

Comments

J a e i n said…
HIHII.
FOR US, SOMETIMES KAMI MALAS NK OFFKAN CAPSLOCKS SBB TGH BUAT KERJA.

(TULIS SPECIFICATION KT DRAWING)


SO, WE GET USED TO IT. KIHKIH.

*mesti tak suka kann.haha.
Lisa N.Yusof said…
@J a e i n

if so, dimaafkan lah wehh.
ni aku tau die bkan budak drawing cam kau, so.. mmg xde motif.. lgpon mule2 taip huruf kecik then tiba2 jadi huruf besar... so no excusee lahhh.
xsukeee,..wuwuwu,..tp kadang2 datang sengalnye kami ni,.gune je tulisan besar tu,.hehehe,..gerammmm je memasing,.hihi

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)