Skip to main content

she's still a child then

since now aku tengah ONG posting..aku bagitau la adik aku kaaan cerita ceritaa..
adik aku tuh umo 11 taun.


"adik! tau x hari hari akak tengok orang beranak"

"wahhhhhhh, cane dorang beranak kak? mesti takot kaaan?"

"ye laaaaa.. cuak gilaa kot"

"cane dorang beraanak kak?"

"ala, ikot bawah laaaa"

"ikot punggung laah?..."

"err, (terdiam) haah ikot punggung.."

"punggung dorang jadi besar la kak?"


aku angguk je.. 

LOLLLL. budak budak ni.

anatomy diri sendiri pon xlepas lagi. TROLOOOLLLO

adik aku perempuan ye. :)

Comments

si ngokngek said…
hahaha...derm!!
gulp..guulp betol ka beranak ikut punggung..heee
ubi said…
kalu adik ko lelaki dan dia x belev kua ikut punggung tapi kua ikut bawah mesti bes..

harhar
errr,maafkn la adik,die xbersalah,.haha,..die dah besar nanti mesti die marahkan akak die ni sebab tipu,.harharhar

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)