Skip to main content

same issues again.

regarding last post. just pandai pandai nak hidup if u want to baca my last post tuh ok? hehe

i want to state something la about that.

there are few things la u can do if u insist to squat on toilet bowl.

1) clean up the DIRTY u might made. just siram air sikit je. and taddaaa it will be clean. :D
2) squat at your own risk. u might fall because its high. yea, high.

since, isu hygiene arised here.
people squat because they don't want to share "skinship" which maybe happen on the bowl.
i am curious, do u guys who squat naik atas tuh with shoes on or shoes off?
i hope shoes off la. since HYGIENIC kan?

but if shoes are on.
please clean the DIRTY u made.

a tips from me. *wink*

i used to basuh sikit toilet bowl tempat kita duduk tuh before i used it.
memang i akan ambik tissue or something so that i can wipe my wet thigh afterward.

so comee on people.
there is solutions other than squatting on the bowl. 

k bye. :D

Comments

Jo Qusary said…
nope, that's not a good solution... the best solution would be is to do your business beside the toilet bowl... can squat and save the toilet bowl from being dirtied at the same time, ngahahahaha XD
Lisa N.Yusof said…
yaaa, forget the bowl. hehehe.

btw, came to think of it..
euww. it will be dirtier joe. hikhikk.:P
Jo Qusary said…
Lisa N.Yusof... don't worry, that's why we hire janitors... what will the world be like without janitors anyway, right?
Mila Ahmad said…
agaknya kat rumah buat mcm 2 jugak kowt!
Lisa N.Yusof said…
wise thinking.
too kind la u fikir kebajikan para janitors. *clapclap* wink.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)