Skip to main content

time do travel. ryte?

dulu time kecik2 layan neh.

kat sini men add je sume org.
cam pelik pon ade.
wat pe nk add sume org.
add mmber2 suda an?
las2 dlm ramai2 member uh...
ciput je kenal.
adoi.
sggup plak uh spend mase lame2 dok wat background untuk FS neh.
xda kija btol.

bile da besar sikit kenal lak neh.


ini boley la tahan bes jgk.
member2 yg kenal2 je.
yg xkenal x add sgt.
huuu.

* ni tmpt aku dgn kawan aku. ;]

bila da besar, da jd dak U neh.
mmg x sah kalo xda neh.


lg sng n cpt.
xda wat2 background cam fs n ms da.
da besa kata kan. hehe

ini pon layan jua.
sonok.diari la konon. hahaha.

ape lg, kalo bukan.
encik blogger syg.

yg anda tgh bace skrg neh la.

time do change kn?

dr begini jd begitu.
begitu juga dgn manusia.
mdh bosan.
bila da bosan.
mula mncari keseronokan laen.
ini lumrah.

;]

Comments

saya_arief said…
haha..
btol2 kronologi 2..
blog tetap di hati..
syafiqahlaniza said…
lbey kurang aku r.
time f4 buat fs.
then ms.
pastu dtle fs, buat fb.
n now,
blog!
haha!
M. Faiz Syahmi said…
why do people like to change?
no need to change.
just keep the history safely within yourself.
N E E q L I S A said…
ntah. aku mudah bosan.
M. Faiz Syahmi said…
bosan? makanlah kitkat! hwehehehehe.. :))
syafeeq said…
people do NEED to change..
welcome to 2009..
N E E q L I S A said…
kitkat? erk.

yea. so true. change for better life

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)