Skip to main content

sorrow,go away.

cerita 1

kelaka la.
smpi skrg pon.
kalo name die appear kat YM ke. FB ke.
mesti aku cam 'eh, die la!'
aiyo lisa. smpi bila lisa?
stop it already la.
it's useless.

*chewa. tba2 je an.

cerita 2

aku pena kija kat CC dulu.
kat situ, aku kenal ramaaaiii org sgt.
lepas aku, spupu aku lak kija.
aku tataw la pe jd.
tbe2 ade srg neh, msj.
kate.. die kenal aku kat kedai uh.
amek num from my kazen.
aku cam oooookay!
org nk kenal an. aku cam y not.
tp. yg x boley bla pabila dia menuturkan.
"jom kapel" dgn xkenal nya. xpena jumpe.
aiyoh. mamat neh ngat aku sangap nk berpakwe ke?
hahaha. soree ok.
skng aku rimas bila die asek BUZZ aku pnye YM ja.
soree la an. aku xsuka kau! kau jgn kacau aku lg.
bila aku xnak kapel, stat aa kuar ayt sdey.
xensem la. miskin la.. ape la.. sume2 uh la.
siap ckp xnk kawan lg. xnk kacau aku da.
tp. BUZZ lg.
kalo kau kotakan words ko uh.
idop aku lg aman taw x?
tension tol dgn org mcm mcm neh.
org xnk. xnk la k..

*hrp sgt kau phm.

cerita 3

aku xsemesra semalam?
aku ckp aku sdey.
aku tipu je uh.
ade sbb len actualy.
tp. soree.
im not telling u.. soree sgt.

cerita 4.

to bdk felda.
aku nk sgt kita cam dulu.
sbb?... perlu sbb ka?

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak