Skip to main content

GATH lg. kat kelate. ;]

cam bese.
habes je gath.
aku akn wat laporan.
kali neh...
gath sesama kelantan2 je.
haha.
namanya GATH RAYA. wow.
tp, 5 org je pon.(+1=assabakie dtg tgh2, balik pon tgh2)
aioyoh.. skit gile beb.
tp, xpe. kitrg have fun la jgk an. haha.

bwat pon kat KB MALL.
ade ape la sgt.
men bowling? tobat aku xnk.
xreti beb.. haha. bazir dwet aku je.
kalo ade wyg, aku da layan wyg je...
biase aa kaki wyg katakan. ;]

so, bila suma da kumpul.
AKU, YANA, RAF, PENE, EYI.
5org neh la. ke hulu , ke hilir.
jalan2.... eh, jumpe eskelator la... nek nek...
then tataw nk p mana da...
g je la msok popular...
lepak situ... emmm...
tp, yg x bes, popular xleh lepak cam kat MPH.
MPH ley lpk bce buku. wat cam umah sndri pon ley. an?

hahaha.
thenn... jalan2 lg.. pas uh decide....
nak makan mana ni???
mule2 pizza? aisehh. pizza?...
eyi cam xnk.
so, last2 KFC ttp jadi pilihan..

tgh2 makan...
pene tersebut,
kalo camneh forum 1991 ley join vnture dgn KFC.
sbb KFC n forum 91 mcm xleh dipisahkan je. hahaha.
ade plak?

tp, mmg benar pon an?
alih2 KFC. KFC. KFC... haha.
agk2 kalo skali lg efa g KFC mid uh,
mst kak or abg2 kfc uh da kenal da efa.

*efa jd pilihan kerna die je yg xpena miss gath. haha.

nnt lama2 logo 91 pon ade cap KFC. boley ke?
emm.. mse mkn neh la si bdk assabaki uh dtg.
mule2 aim dak laki yg pakai sweater merah.
skli bukan...xpe2.

skali dtg pakai kopiah beb.
dak skul agama rupenya...
tp, xda la alim sgt...
oke je ckp,,,...
dok tyg dye nye cam..
tap2 je da gerak. hbt aaaa.

haha. amek gmba. bnyk gile kot.
HP aku, raf, yana lg. mak aih...
bnyk btol....

kalo nk tgok... bukak la FB ktrg2,
ade la uh. hehehe.

lps mkn uh, smpt gk video call efa.
hahaha.
nmpk muka die je la...
tmpt mkn.. bsg maa.
xdgr pe efa ckp.. hahaha.
tp, ktrg bg can pene la bnyk.
phm2 la ye. hahaha. ;P

konklusinya, mmg bes la.

Comments

@eYi@ said…
x oyak nk kelih waye... kalu x aku buleh main waye kulit.. haha
Nur Areefah said…
waye?gamer??
ahahhaa

aaaaaaaaaaaaa.tak aciiiiii ;|
Nik Lisa said…
eyi: erk. wyg kulit? boley wat cam final destination x? hahaha.

efa: gamers! tidak. tidak.

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak