Pages

Saturday, April 14, 2012

tak jadi kena saman. HEHE

lepas fikir jalan habis habisan.
rangka jalan mana nak lalu.
aku pon dengan yakinnya drove my car by myself to PKNS shah alam.

ada benda yang kena setel. hee.

then sampai je shah alam. 
aku park la kereta secara haram namun begitu secara berjemaah dengan kereta kereta lain di tepi tasik shah alam tuh.
then aku g la buat keje aku yang xberapa banyak tuh. serious sekejap je. dalam 10 minit gitu je.

then, lepas siap do my things.
aku pon g kat kereta balik la.
sekali ada penguatkuasa lelaki tengah nak saman kereta aku. mule mule dia  xhensem. padahal x nampak sangat muka dia sebab dia pakai spek la, helmet la. kaitan la sangat aku letak ayat ni. -.-"

aku dah cuak. HUWAAA. xmahuu bayar.

then aku pon g la tegor diaa dengan sopan dan mesra. ecehh.

sekali dia cakap, belom kena saman lagi.
auuwww, abang penguatkuasa hensem sangat bila dia kata aku tak kena saman. 
eh, melampau nye bodek. -.-"

aku pon memang lega gila nak mampos. start kereta, beredar~ muehehehe.

btw : bak kata orang tua, dia x bayar pon saman yang penguatkuasa saman. yang kat kelantan la. kat shah alam, IDK.

2 comments:

Rara Nasiha said...

kekadang dorang bagi masa sikit kan, sebelum nak saman. tengok kalau orang tu lama sangat, baru dia saman. :)

Nik Lisa said...

@rara nasiha

owhh, cam tuh eh.
kiranya die x tunggu lama sangat la tuh.
syukur gila kot. lau tak, x pasal pasal melayang duit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...