Skip to main content

careless mistake.

sebab careless,
aku tertinggal hp lagi. -.-"""
yang first, read here

semalam makan dekat shah alam.
then boleh plak tertinggal..
sampai sg buloh baru perasan hp xda.
call punye call, x angkat pon hp.
sedih i..

tp macam ada harapan jugak.
sebab hp x off pon.

kalo curi biasanya dia off kan?

then, aku pon pecut la dengan kuasa kuda.
dari sg buloh p shah alam balik.
dalam 20 minutes je da sampai.

sampai2.
kedai da gelap. time tuh dalam kul 11.10 pm kot.
awal pulak kedai ni tutup. T__T
dah kecewa sikit da sebenarnya.

tapi nasib baik, lampu belakang kedai still bukak lagi.
so, aku pon masuk la..

then tengok tengok dorang dok kumpul ramai ramai tgh tgok hp aku.

lega gilaaaaaa!

and betol la jangkaan aku,
diorang x reti nak angkat.

hp tuh kalo nak accept call kena drag down.
xda button hp colour hijau tuh.

makanya, aku pon say thanx ape sume sebelom balik umah~ 

alhamdulillah, x kena curi.
lau x memang aku guna hp murah je la lepas ni..

:) k bye.

aku pakai hp ape? sila baca kat sini.

Comments

sarah mohamad said…
Alhamdulillah. Allah bagi rezeki lagi tuu. HEHEHE Guna henfon apa senanya? :D
nuraru said…
ish3 lisa ni...beware tau hp mhl tuuuu hehehe
azuha rahimi said…
tula...tepon cggih sgt...kih3

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)