Pages

Sunday, September 4, 2011

happy merdeka!

best woh raya + merdeka ni...
di samping dengar lagu raya kat radio xrenti renti...
kat TV lak ada lagu lagu merdeka..

aku berkenan betol dengan lagu kat TV3 ni..
korang pon mesti tau punye an lagu MALAYSIAN BOY...


woiihh, sukeeee benoor aku...
korang aku xtau la...

dah aku suko, aku cari lah kat you tube ye dak?
sedih lak aku bace comment2 die.... haiiihhh,
hal copyright lak 'mereka' persoalkaaan.,..
apelaaah, sibok sangat nak originality, padahal tengok movie download jugaaak.
poyooozz seriously dorang ni.

why dont u take the message yang dorang nak sampaikan?
cant u see dalam video tuh all three kaum macam very harmoni together?
i would like to achieve that kind of harmonization i this country. 
come on peoooople..

one more, aku suke lagu 1malaysia ballad version tuh...
first time i dengar, teros tanya siapa perempuan ni?
suare die superrrb owh. :)


hear it. :)

k lah bye...

salam kemerdekaaan allzz!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...