Skip to main content

definitely will not driving like a boss yet :3

ok, since naik raya hari tuh.
alhamdulillah, mak ayah provide kereta sebijik. :D


please please please  la notice there is one car there!
ahhaa. i know its dark, but believe me, there is a car there.

it is KENARI.

i hope dengan ada nya kereta ni ...
senang lah nak pergi hospital and do my jobs.

yet, driving here in sungai buloh.. is veerrry different bila drive at kelantan.
maybe sebab bukan tempat sendiri, so a bit awkward.
and kelantan jarang ada jalan tinggi2..
here, situ sini ada fly-over.
and mind that, my kenari tuh manual.
memang sangat cuak ye.
drive manual and lalu jalan bukit. -.-"

so, i decided to belajar slow slow dulu.
i'm not daredevil kind of person..
so.. yeahh, i will not go around driving like a boss yet.

screw me for being coward.
JUST say that i'm a coward.. 
i don't mind because i really am. :3
muahahhaa.

ok bye. 

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)