Skip to main content

wrapping up my ortho posting, haha not yet!

lemme update about my current posting.

well, actually now i am in orthopedic posting. and this is the last week.

bad lisa bad.
last week baru nak habaq sini? ish ishh. hehe

sorry ya. i did not know where my blogging spirit wander to. aishh.

last week means exam week. hehe.
so yesterday i just finished my short case. 
dengan dr omar. jyeah! 

i think i didn't screw up. i think la. i didn't know what dr omar think. hehe.
alhamdulillah. thanx to ALLAH. 

hurmm. n after this i will be having my ospe
hurmmm. (again?) 

harapan? biar lah boleh di jawab soalan soalan nya. amin!

can't wait to wrap up ortho posting.
thinking of future speciality, ortho is quite interesting. hehe

DR Fairudz punye pesanan :

teruskan usaha. which means, there's a looooot more for me to learn in order to become a good doctor.

and i believe, to become a good doctor, it will not become a day effort or even a two months effort.
i have to really practice and get used to it and read more and practice more and understand more.

insyaAllah. 


Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)