Pages

Monday, November 5, 2012

3 cerita

cerita 1 :

entah kenapa rasa nak makan nasik cam takde.
mungkin sebab lidah asyik nak makan nasi goreng kampung shahirah yang sedaaaaap gila tuh.
tapi bila pergi situ asyik tutup je. 
mencik! :'( tolong lah aku nak sangat.

haihh.

cerita 2 :

hari ni first day posting baru iaitu primary care medicine.
i feel quite excited actually.
sebab inilah masanya aku nak collect segala ilmu pasal clinic kan.
mana lah tau in future nak bukak clinic sendiri ke kan? tee-hee! who knowss? :D

and tadi macam nak lantik ketua group kecik.
macam group 2, ketua kelas memang dalam group tuh.
so group 1 iaitu gerup aku takde ketua lagi.
aku pon dok bising bising calon orang tuh, orang ni.
sekali malang tak berbau. aku lak yang kena.
haiiih, seriously menyesal. sobss.

so, officially, aku ketua group jugak lah. haaaaih. 

cerita 3 :

aku melukis guna excel. based on tutorial ofkosss.
waaaa excited okei.
nah gambaaa!


first try : ketupat


second try : female eyes. the eyelashes are hay wired.


third try : colourful fan. :)

cantik taaaak? :)

ok dah. byebye

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...