Skip to main content

BOLDEST : square hijab batch 2!

salam to all my dearest readers. 
hye u olls.

so as the title stated..

here are our printed square hijabs : THE SECOND BATCH! :)

FIRST : BONE 

why bone? because when i learnt histo before, i found that the design are like bone histology. betooooool. aku x tipuuuuuu.... hehhe. btw, ape aku merepek? aku je yang tau. lol


Code : bone blue
Price : RM 18 (exclude postage) + RM 6/RM 9 (postage)


Code : bone green (only one left)
Price : RM 18 (exclude postage) + RM 6/RM 9 (postage)

SECOND : TRIBAL

why tribal? its obviouss mehh. with the zig zag pattern on it! so cantik! 
it comes with three main colours : green, blue, and purple. :)


Code : tribal green
Price : RM 18 (exclude postage) + RM 6/RM 9 (postage)


Code : tribal blue
Price : RM 18 (exclude postage) + RM 6/RM 9 (postage)


Code : tribal purple
Price : RM 18 (exclude postage) + RM 6/RM 9 (postage)

THIRD : FLORAL


Code : floral brown
Price : RM 18 (exclude postage) + RM 6/RM 9 (postage)



Code : floral dark blue. 
Price : RM 18 (exclude postage) + RM 6/RM 9 (postage)

ps : percaya lah yang ni mmg lawaaaa sangat. tambah tambah pakai dengan baju putihh. jubah putih, cun!


Code : floral white (sold out)
Price : RM 18 (exclude postage) + RM 6/RM 9 (postage)

if u are interested with our printed square hijab,
boleh log in facebook. cari BOLDEST SQUARE HIJAB ye.
PM kami kat situ ye. 
insyaAllah we will get to u asap.

OR 

u can email me at neeqlisa91@yahoo.com

but i prefer if u pm me at boldest's page at FB..

any inquiries pon boleh guna cara cara di atas. 

ok ye... takat tuh je la. :)

babai..






Comments

fathiah said…
also borong for this k :)
Anonymous said…
tribal purole ade?

Popular posts from this blog

Preparations sebelom masuk kijee (HOUSEMAN, PEGAWAI PERUBATAN SISWAZAH UD41)

Things u have to get done before u lapor diri as pegawai perubatan UD41

*i posted this after i hv been a pegawai perubatan UD41 for almost 2 years already- hey im finishing soon- hee**

Preparations ni memang agak memenatkan laa. Pfft. But untuk senang, just get it ready awal awal before u masuk kerja. 
Ni my checklist. Boleh amik as a guide. 
1) Bukak akaun kwsp
2) Buat pengesahan akaun gaji - pi bank of your own choice, cakap kat pegawai, i choose u!
3) Medical checkup
4) Passport pic
5) Labcoat
6) Cop - benda paling penting!


7) Nametag - kalau nak buat awal pon boleh, kat spital pulau pinang t boleh suruh department alat tulis buatkan, free jerr
8) and lots of photocopied documents - ic - akaun kwsp - pengesahan akaun gaji - med degree cert - sijil pendaftaran sementara - surat lantikan spa - surat lantikan kkm - surat setuju perlantikan - surat akuan sumpah - medical check up result
Things~~ add up
if u r going to paeds first then
- kalkulator kecik,
- buku drug doses (frankshan)
- …

surgery posting

hye.
lama benar x menulis dengan jaya nya.
banyak beza dulu dengan sekarang. tengok cara penulisan pun dah tahu. cara penulisan dulu cam gedik budak budak nak penampar pon ada. adei.
tapi sekarang aku rasa cara penulisan aku lebih matured dan santai gitu. aku rasa la. orang lain rasa mane den nak tahu. hiks.
sekarang aku tengah ongoing neurosurgical posting. menarik posting ni. jap g aku cerita. sekarang nak cerita pasal UiTM hiks.
faculty of medicine (FOM) UiTM ni memang pemurah kalau nak tahu. surgery posting kitorang ada 4 sub-specialities which are
1) hepatobiliary 
belajar lah sampai muntah pasal liver (hati), gall bladder (hempedu) dan pancreas kat sini. tiap tiap hari kalo di ikutkan akan jumpe patient kuning (jaundice) tapi sebab wad hepato, student xleh masuk sesuka hati, makanya limited sikit pendedahan kitorang. ye la, we doctors to be, learn thru patient. sama macam engineer to be, mesti they olls pon kena kaji mesin sedia ada if nak paham how it works, right?  sedih ye di…

Pro exam MBBS

Q : How was it?  A : It was very intense. I never felt that high intensity of fear. glad I made it. :)
Ni cerita PRO exam saya. 7th Batch MBBS UiTM :)

---------------------------------


Masa final sem year 5 kitorang ada EOS 2. Masa ni kita kena cover 3 postings' exam written and clinical exam for medicine (my last posting). Tak mahu la cerita sal EOS exam. Such a bad memories to me. HEHE. Ok, lepas exam ni, kite diberi masa 2 minggu untuk study week. And after that, teros PRO! 


Memang xde masa langsung nak relax. Lepas EOS ja, masuk gear 5, kena ready for pro exam! Tapi, aku sempat balik kampung konon konon nak tenangkan fikiran. HEHE. Tapi lepas balik dari kampung, teros menggelabah ayam banyak sangat nak kena revise balik. T_T
Now, jadual exam.
31.3.2014 - 13.4.2014 : STUDY WEEK 14.4.2014 : MEQ 1 & 2 15.4.2014 : MCQ 1 & 2 16.4.2014 : MME 17.4.2014 : Clinical Day 1 18-20.4.2014 : CUTI 21.4.2014-24.4.2014 : Clincal Day 2, 3, 4, 5 25.4.2014 : ANNOUNCEMENT OF RESULT
------------…