Skip to main content

BOLDEST : square hijab batch 2!

salam to all my dearest readers. 
hye u olls.

so as the title stated..

here are our printed square hijabs : THE SECOND BATCH! :)

FIRST : BONE 

why bone? because when i learnt histo before, i found that the design are like bone histology. betooooool. aku x tipuuuuuu.... hehhe. btw, ape aku merepek? aku je yang tau. lol


Code : bone blue
Price : RM 18 (exclude postage) + RM 6/RM 9 (postage)


Code : bone green (only one left)
Price : RM 18 (exclude postage) + RM 6/RM 9 (postage)

SECOND : TRIBAL

why tribal? its obviouss mehh. with the zig zag pattern on it! so cantik! 
it comes with three main colours : green, blue, and purple. :)


Code : tribal green
Price : RM 18 (exclude postage) + RM 6/RM 9 (postage)


Code : tribal blue
Price : RM 18 (exclude postage) + RM 6/RM 9 (postage)


Code : tribal purple
Price : RM 18 (exclude postage) + RM 6/RM 9 (postage)

THIRD : FLORAL


Code : floral brown
Price : RM 18 (exclude postage) + RM 6/RM 9 (postage)



Code : floral dark blue. 
Price : RM 18 (exclude postage) + RM 6/RM 9 (postage)

ps : percaya lah yang ni mmg lawaaaa sangat. tambah tambah pakai dengan baju putihh. jubah putih, cun!


Code : floral white (sold out)
Price : RM 18 (exclude postage) + RM 6/RM 9 (postage)

if u are interested with our printed square hijab,
boleh log in facebook. cari BOLDEST SQUARE HIJAB ye.
PM kami kat situ ye. 
insyaAllah we will get to u asap.

OR 

u can email me at neeqlisa91@yahoo.com

but i prefer if u pm me at boldest's page at FB..

any inquiries pon boleh guna cara cara di atas. 

ok ye... takat tuh je la. :)

babai..






Comments

fathiah said…
also borong for this k :)
Anonymous said…
tribal purole ade?

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak