Skip to main content

simptom - simptom nya.

kepala rasa cam ade something.
badan berpeluh peluh.
nafas terasa panas.
kaki  dan jari sejuk
mata kuyu
tekak sakit.
suare serak rock rock uw
rasa nak tidow sepanjang hari.
tapi, tak boleh sebab ade praktikal histo kejap lagi.

pernah x rasa ape yang aku rasa?
maka, anda sekarang sedang xsihat.
dan perlu makan ubat.

kelonggaran diberi untuk tidak ke PK.
wawawa
ini bakal doctor yang xsuka pegi jumpe doctor.
apekah? =.=

apa apa hal, sakit wooo! :(

Comments

saya_arief said…
mesti suara da jadi cam rockers..
yeah2..
:p
Nur Areefah said…
after dis pesakit kau lak tak ske g jmpe kau..lol
nizam27391 said…
aku da cop lisa awal2 jadi personal doc aku... gaji rm100,000...
yuzuki said…
hope u will get well soon :)
atiqah said said…
sme ar.. aq pown x ske g jmpe doc...

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)