Skip to main content

ouh PT

kalau anda ingat masa kita sekolah rendah dulu.
kalo soalan sains, die mesti tanya pasal inferens, hipothesis, ect ect

here, ada beberapa hipotesis yang mahu aku utarakan.
regarding my life.

1) semakin nk exam, semakin aku malas

2) semakin nk exam, semakin aku nak balik.

3) semakin esok ada practical, semakin aku xsuke bukak notes untuk dibaca.
(nk jadi mutualism je esok boleh? sedut je ilmu org)

4) semakin nk exam, semakin aku kuat online.

mengapakah?

n if something is not changed, hipothesis will absolutely be accepted.

conclusion ; im gonna failed my first PT for CNS. owh, bahagianya

owh damn. 

CNS sangat tough.
interesting, tapi a lot. bnyk sangat-sangat.

bayangkan, for the 1st PT.
for anat, lectures 1-14
for pharm, lectures 1-7
n physio, lectures 1-11

nk highlight.
ANATOMY ADA 14 LECTURES YE.
mati la. im dead. 

dah la sekarang tgh emo.
gadow2. aku pon xtahu kenape aku carik pasal dgn die.
mood unstable.

rogernout.thanxnbye.

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)