Skip to main content

nk stay ke xnk stay? (smbil cabut kelopak bunge2)

sgt seronok ok ade keta sndri.
n boley drive sndri.

(poyo je ot kata keta sndri. =.=".
keta mak act. juz aku wat cam keta aku sndri.)

tp seswai wat.
lisa bawak kelisa. :pp

mak, bg la kelisa kat lisa. eh? ^^"

point sbena is...
aku rasa cam nk xtend je cuti ni...
boley x?

exam etnik 22april, hence.
leh x balik 20april?

aku dok umah stadi ot.
g lepak library... hoho.
kat USM n also library kelate.
rajin an aku...

tp lg prefer lib USM aa sbb ade books medic untuk ku refer.

cam ECG td.
notes ntah pape.
tbe2 kuar bipolar lead n unipolar lead.
GAPO DIO LAH?

naseb bek ade jaypee physio.
layan jap.
 n tadaa! paham. paham. :))

n rasa cam lg bes je la.
tayah pk makan mane.
mkn kat umah je...

n disiplin ok kot.
pgi2 bgun kul 8..
mndi sbb kul 9 da nk pgi belaja..
nk xnk akan pegi la an...

so,lepak situ smpi ptg pon ok...
rasa bes la.... 
nk stadi umah je...

can i?

kalo kat s.alam tkot sush jew....
malas kot.
pk makan lg... 
xske btol.
kalo DC sjengkal ok gk.
ni agk jaoh kot...

tp, laptop mmg nk tggl umah da...
so, godaan laptop is OUT.

emm.. cane eh?

kalo balik s.alam 16hb ni...awal 4hari je pon.
sbb 20hb mmg kena balik jgk.
sbb 22hb da ade exam...

dilemma la..............
aish. =.="

Comments

u.know.who said…
my opipion : kalo kamu mao stay.., stay sajer.. kne ar korbankan cket perasaan rindu muh...ok ?? ;p
lala said…
u.know.who.

adei. unfortunately i don know sape muh.

stay eh?
emm. i wannt to.

n yes. korban kn..
but... T_____T
Khairi said…
balik!!jom!! hahaah
lala said…
keiry : sje je an dgki dgn aku... T___T
Fakhrur Razi said…
eh nape kau RAJIn sgt nih..
respek larh
huahuahua kalau ak extend cuti.. extend men gme =.=
lala said…
pelik ke aku rajiN? hoho.
=.="

nk exam meh.

extend cuti sbb game.
salah satu sbb minor aku jugak uh. :pp
HackerCS said…
xkenal u.know.who?? sob2.. cdey dier nanti.. cian dier...
lala said…
bru kenal lorh. hurm. die upenye. :pp

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)