Skip to main content

nescafe ais.

hebat x?

si kakak yg umonye 19taon tahon 2010..
nak wat nescafe ais.

but then x reti.
so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.

sgt terox kan kakak srg ni?

tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))

*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw
:))

Comments

faizu said…
hahaha!!cet,,,,beli 3 in 1 je la..huhu
lala said…
ade ke 3 in 1 nescafe je?

tamao susu~~~~ hohoh.
Asy_raAf said…
haha... nanti laki mu mintak nescafe ais, suh adik mu bancoh eh~~~~ muahahaha
lala said…
uit. ku da terer lorh. :))

bancuh sbela mata je nex time.
Anonymous said…
喜樂的心是健康良藥,憂傷的靈使骨枯乾。........................................
lala said…
Hati yang gembira adalah ubat yang baik untuk kesihatan, patah semangat membuat sumsum kering.

n so?
huh?
Fakhrur Razi said…
aku sgt suka nescafe ais mamak
lala said…
owh yea?
kang aku nk try.
xpena mintak nescafe ais.
cam segan je. :p

*but, y aku nk kena segan? =.="*
HackerCS said…
hamba rasa ar..bakal suami mu msti bgga gler ngan muh.. dier kata nak mu watkan utk dier ble balik nanti...
lala said…
owh cam uh ke?
tp sana xda nescafe.
camane mahu buat meh?

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)