Skip to main content

FARMVILLE dan saya


im surely have been playing  FARMVILLE a lot.

sbb my fren at US pon tgor.

"eh lisa, med student supposely to be very bz ryte? 
how come with da farmville?"

adoyai. =.="

i guess.
dats is wat i do when i dont feel like studying.

BUT. 
da problem is
i farmville-ing most of da time.
(tuh yg smpi ade org notice.)

so, mksudnya?
i x stadi larh? O-M-G

ape nak jadi?
wahai budak med sorang ni?

lisa, think back!
nk jadi doc ke, nk jd petani?

=.="

get back on ur track ok.

u r not playing farmville for da sake filling ur time anymore.
now, u r playing bcoz u feel responsible for it.

(eh, today i kena tanam anggur.. )
(eh, kambing x perah susu lg)
(pokok xkutip buah die lg)
nonsense things like dis la

n being responsible for da nonsense things?
ow-EM.gee!

get ur life back lisa.

those thick books are ur life.
lepak-ing in PTAR is ur life.

not 24/7 in front ur lappy.
n grow crops. n wat so eva.

now, im thinking of quitting farmville.
shud i? 

YES U SHOULD!
(no, i don want!!)
U MUST QUIT!
(T________T)

Comments

faizu said…
amboi...farmville..ape 2??siap ade perah susu kambing lg..
lala said…
faizu

game Fb ot.
farm based game.
men tanam pokok.
bela binatang.
(kalo kmbg kena perah susu).

lebey krg la. haha
faizu said…
haha..berkebun nmpk..haha..erm..tau2..tp name profile 2 lala kan??hahaha
lala said…
yea. sort of. berkebun la..

but, lala its still me oke.
call lisa lg la.
not lala. hee
HackerCS said…
ha ah... tapi an smalam time kat stesen bas bukan ker ada yang sempat lagi suh adik dier bkakan fb dier.. tkot pokok mati...
lala said…
hacker

ye la. nk tobat la ni.
kata nk sapot i.
ape ni?

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)