Skip to main content

bye bye

assalamualaikum.

akhirnya.
vacation saya da tamat.
saya sedey. 
T______T

kalo ade peluang saya on.
kalo x, 
jgn la miss saya plak.
sbb saya bakal hilang 2mggu. 

papehal.
doakan kejayaan saya oke.

bye bye. 

Comments

safiamira said…
all the best lisa!!
lala said…
mira : thanx. syg mu.
lala said…
sy miss anda jua.
Anonymous said…
「不可能」這個字詞,在聰明人的字典中是找不到的。......................................................
lala said…
"Mustahil" kata-kata dalam kamus adalah orang yang cerdas tidak dapat dijumpai. .................................................. ....

ape bnda la..?
Anonymous said…
感覺很好的blog,祝你開心喔........................................
hacker cs said…
pedulikan jer la lisa...tu spammers blogger ar..
Anonymous said…
Make hay while the sun shines.........................................

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)