Skip to main content

things' lisa got irratated to.

things' lisa got irratated to.

#PART 1

i hate those yg mndi xsedar diri.
bapak lama gila.

ngat shower uh ko punye ke?
len kali g mntk permission kat pjbt kolej.
ckp nk wat shower lam bilik.

consider la.
kalo sume org mndi 30mnt.
pd pagi yg kul 8 uh ade lec.
mahu nye x sempat.

aku pon mndi lama.
tp, sbb pk org tgh tggu.
so, aku cpt2kan.

mahu nye x bgkak?
aku tggu ko mandi.
shower len da bertuka 2,3 kali.
gila btol ye ko mndi.
i wnder pe ko bwat.

unnecessary things xyah la wat dulu.
xkn sabun, bilas smpi 5 kali?

weekend kang,
kalo nk sabun, bilas 10 kali pon tada hal.

pliz la~

GOD!

Comments

gEe said…
haha.. y not u mandi awl?.. x susah pon kn. utk mngelakkan kesesakan di pg hari..
n I K L I S A said…
susah nk bgn awl. hoho

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)