Skip to main content

OLIMPIK? BEST SGT!

well.
medic@olimpik da TAMAAT

siyes meriah sgt.
gempak berabes la.

mase TGAH TGOK VOLLEYBALL laki,
masa tuh OREN VS KUNING.
ARRAZI vs IBNU SINA
mmg PENYOKONG OREN sgt2 la GEMPAK.
cheer mmg BNYK gile kot.

tp, YG BES is dis one.

"rumah tepi sawah, pakai langsir kaler (pihak lawan nye kaler).
marah jgn marah, OREN ttp num satu.
SATU xCKOP.
HENTAK bg CKOP!

then, srg sbut OREN~~~

BTOL BTOL HAO LIAO~~ "

em. 
kalo diikotkan.
aku join NETBALL.
in case kalo drg xckop pemain or wateva.

BUT, last minute my seniors from UiTM SELAYANG,
which i'll be going to in my clinical year smpai.
SO, bagi la drg main.

xkesa la. sbb las 2weeks ktrg da main.
n AKAK2 neh siyes TERER gile main NETBALL.
so, ktrg menang second place.
nak wat cane, kuning lg TERER ot.

tuh NETBALL.
game len, mostly OREN conquer~
kalo x second place, 1st place.

SUKANEKA plak? 
em, xterer sgt PON. 

aku join tarik tali. 
BAPAK sakit tangan~ HUH.
n XMENANG pon. 
sdey. sdey.

SO, OVERALL RESULT.

OREN num ONE.
YEA!

ofkos la HAPPY an. 
GEMPAK gile kot. hee.

las WORD, bgga jadi OREN
hidop AR-RAZI~ 

so, SEKARANG.
pe lagi.
PULUN PBL.
PULUN OLIMPIAD.

nex MONDAY, kena SUBMIT.

so, may i noe how cyanosis arised? haha.


Comments

Nur Areefah said…
congrate. n goodluck siapkan esemen~
N E E q L I S A said…
thanx efa.

esemen done. ;)

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)