Pages

Saturday, February 16, 2013

Jalan jalan pegi pantai

Hye!

Lepas short plan via fb, akhirnya kitorang decide hari Khamis nak keluar.
Keluar pagi pagi is too mainstream. 
So, since aku yang drive, aku decide why don't we keluar petang. 
Pagi pagi banyak kerja woo, (padahal terbongkang atas katil buruk bena perangai) 

Kul 2.30 petang baru gerak g umah zati. Pi fetch dia, then g ke Guchil g amik Lian.
Due due ni korang rapat la time skola dulu dulu. 
ramai je yang rapat. tapi sekarang kalau kua dengan due orang ni la. hehe.

cam biasa tak decide lagi nak g mane, padahal kereta dah gerak ni.
last last kitorang decide nak g pantai je.
tamao g pantai irama, bosan.haha.
so kitorang pon g la pantai cahaya bulan kat kb. weee.

my first time, dah umor 22 tahun ni baru jejak kaki kat PCB. fuhh fuhh.
sampai sampai je baru pukul 4 lebih. 
panas ceng ceng lagi masa tuh.
so kitorang decide untuk lepak makan makan dulu.
walaupun masing masing baru makan tengah hari kat umah masing masing.
dasar perut penuh nafsu. eh eh, perut pulak disalahkan. huwaaa-kesian perut. ok dah stop.

so ni la yang kitorang makan.


fishball, udang, sotong, sausage, macam macam ada. gorang celop tepung.

minum pulak nak lebih je kan. jenis xnak kalah.


air kepala buaah tuh.

makan tak hengat dunia. bila time nak bayar hamik kau.

rm 53.70

amik kau, aku bold siap. aku hengat lagi secara detail sebab mahal punya pasal. lolz.
so nasihat kalau nak g makan seafood goreng ni kat tepi pantai. tanyalahh rega duluuu.
terutama kalo g satu family, anak anak confirm nak macam macam punye kan.
kena macam ni x ke menangis.. 
nasib bek la duit ada time tu.

lepas dah makan kitorang pon pegi la berjalan jalan kat tepi pantai. weee.


omey kan batu batu cani.. :) 


sempat ag selca gune dslr. kau boleh? :) 

then da puas dok lepas atas batu, kitorang pon g jalan jalan tepi pantai. 
amik gambar bla bla bla.



love both of them soooo much! 

lepas tuh kitorang pon decide nak men layang layang. thanx you lian belanjooo.


muka happy gile bleh men layang layang an. hehe


layang layang ikan pari kami


"t, jom la amik gambaaaa"
"xsey xsey" muka excited.


gedik tau tak ape? :P

heee kesimpulannya best gile leh spend time dengan budak budak ni.. 
weee. love them all so much!





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...