Skip to main content

Jalan jalan pegi pantai

Hye!

Lepas short plan via fb, akhirnya kitorang decide hari Khamis nak keluar.
Keluar pagi pagi is too mainstream. 
So, since aku yang drive, aku decide why don't we keluar petang. 
Pagi pagi banyak kerja woo, (padahal terbongkang atas katil buruk bena perangai) 

Kul 2.30 petang baru gerak g umah zati. Pi fetch dia, then g ke Guchil g amik Lian.
Due due ni korang rapat la time skola dulu dulu. 
ramai je yang rapat. tapi sekarang kalau kua dengan due orang ni la. hehe.

cam biasa tak decide lagi nak g mane, padahal kereta dah gerak ni.
last last kitorang decide nak g pantai je.
tamao g pantai irama, bosan.haha.
so kitorang pon g la pantai cahaya bulan kat kb. weee.

my first time, dah umor 22 tahun ni baru jejak kaki kat PCB. fuhh fuhh.
sampai sampai je baru pukul 4 lebih. 
panas ceng ceng lagi masa tuh.
so kitorang decide untuk lepak makan makan dulu.
walaupun masing masing baru makan tengah hari kat umah masing masing.
dasar perut penuh nafsu. eh eh, perut pulak disalahkan. huwaaa-kesian perut. ok dah stop.

so ni la yang kitorang makan.


fishball, udang, sotong, sausage, macam macam ada. gorang celop tepung.

minum pulak nak lebih je kan. jenis xnak kalah.


air kepala buaah tuh.

makan tak hengat dunia. bila time nak bayar hamik kau.

rm 53.70

amik kau, aku bold siap. aku hengat lagi secara detail sebab mahal punya pasal. lolz.
so nasihat kalau nak g makan seafood goreng ni kat tepi pantai. tanyalahh rega duluuu.
terutama kalo g satu family, anak anak confirm nak macam macam punye kan.
kena macam ni x ke menangis.. 
nasib bek la duit ada time tu.

lepas dah makan kitorang pon pegi la berjalan jalan kat tepi pantai. weee.


omey kan batu batu cani.. :) 


sempat ag selca gune dslr. kau boleh? :) 

then da puas dok lepas atas batu, kitorang pon g jalan jalan tepi pantai. 
amik gambar bla bla bla.



love both of them soooo much! 

lepas tuh kitorang pon decide nak men layang layang. thanx you lian belanjooo.


muka happy gile bleh men layang layang an. hehe


layang layang ikan pari kami


"t, jom la amik gambaaaa"
"xsey xsey" muka excited.


gedik tau tak ape? :P

heee kesimpulannya best gile leh spend time dengan budak budak ni.. 
weee. love them all so much!





Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)