Skip to main content

not yet hee

today is "searching material for new batch" day.

if u are blur about what i am talking about.

actually, i sell square tudungs. 
just drop by if u want to.
the link of the blogshop ada kat tepi ni.

<---- scroll until u jumpe it. 

ok. now lets jump to the story today.

------------------------

while loitering in the shop, we decided to go up to the 2nd floor.

and then, one of the "akak kedai kain" say this.

"adik cari baju pengantin ke? sini ada ni adik... "

ohok ohok ohok. akak! why u say dat?? huuu.

i was so embarrassed at that time. 
so i walked so fast and i left him behind to walk alone.

and after that, he was like. "haaa, u dengar tak ape akak tuh cakap?"

i nodded. and super embarrassed. 

teros jalan cepat cepat cari material.. -.-" 

lepas tuh baru komen... and i won't tell u. haha.

ok dah bye. :)


Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)