Skip to main content

empat cerita

cerita 1

reunion kawan kawan sekolah menengah lower form.

asal nya ramai.
namun hari kejadian, ramai pula yang cancel.
sedih, namun apa boleh buat.
  • tuan kensel d/t something came up suddenly
  • lian kensel d/t FYP, lab yada yada. bz lah budak FYP. ku mengerti. :D
  • kinah kensel d/t keluar with her frenz.
  • kema kensel d/t meeting MPP. orang kenamaan. memang suka bz. :P
  • sukma can't make it sebab beliau berada di teluk intan, posting ONG di sana.
  • others, jauh di kelantan, johor dan serata alam dan juga un-contactable. 
at last, yg muncul hanyalah lima.
aku, zatie, eyna, syaz, aina

pape pon, i had fun meeting zem.
lots of loves and misses. reminiscing old memories.


cerita 2

worried sick because all these time.
since 2001 it always be there for you.
every single months.
but out of nowhere, it came late.
seriously, i was very worried. 

cerita 3

hang-out with my bedside mates. 

kitorang pergi OU.
wayang + makan.


thanx you. 

syazairsyad, arsha, syazmin, syakeel.

cerita 4

sengal selenga.
bila mahu makan grand grand.
bila mahu bayar, cek purse duit nya tiada.
enjin kereta di start, berlalu mencari mesin ATM.

owh, kau sengal wahai kawan

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)