Skip to main content

owe post

assalamualaikum.

*sigh*
I owe u my Sabah's Trip story.
I owe u my final year enrollment story. Eventhough there's not much to tell. But hey, I wanna keep all of updated with my current pathway of life. Retiss bebenor gayanya. Bueek!
I owe u Ramadhan stories!
My iftar with my dearest 91 buddies.

There's too much to tell, but so little time to write.

Fret not. I'll try to write. I will try ok.
Jangan berharap sangat. heee. :P

But now, I wanna write about relationship.
Aha. This "relationship" stuff je yang boleh bagi aku kederat untuk blogging.

----------------aaaaa aku ada isi nak cerita tapi tengah stuck dekat intro. sabaa ye----------------

i'm sorry if my writing menyentuh sensitiviti sesetengah pihak.
aku akui memang benda ni happen within my surrounding.
aku akan cuba sedaya upaya untuk menyopankan cara aku menulis.
mohon jangan terasa. aku menulis atas dasar perkongsian pendapat sebagai seorang perempuan.

Adat break up

1) Try distancing yourself. to avoid memaki hamun orang sesuka hati.
2) Kalau clean break up, its ok then. Maksud clean is bila masing masing dah tawar hati. And masing masing memang nak break, masing masing understand why must break up.
3) Tapi kalau dalam hati rasa nak lagi kat pasangan masing masing, please take ur time for ur own self dulu. Don't u ever pegi keluar dengan girls mengarot ngarot.

Rebound relationship

Its cruel. Ni je leh cakap.

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)