Skip to main content

Recap on 2013!

Lets do some recap! Yeahh. 😀😀

March 2013-


Time ni dah last posting fourth year iaitu medicine 😀 time ni kami di Hospital Putrajaya for Endocrine posting! Saya baru beli iphone time ni! 😜

April 2013


Dinner@LeMeridien after conference regarding asthma. Buffet sini terbaikk! Ahh bila la bleh makan free lagi. 

May 2013


First time participate in voting for my beloved country! Sukaa-- 

June 2013


First time malaysia jerebu terok! Kata budak medic yang konon nya health freak haruslah pakai mask ok bila mahu kuar beli makan di fazlina maju -- 

July 2013


Holiday di sabah! Ada gamba ni jee dalam hp-- unforgettable memory 😀😀


Tahlil arwah cik mar. Alfatihah. All of us missed u.

August 2013

Psy--raya raya raya-- gymm
Trip to hosp bahagia-- owh ye. Time ni dah masuk 5th year. First posting kita psychiatric! 


Dan selamat hari raya! 


Time raya makan bagai nak rak. Lalu timbul keinsafan maka kami bergym-- semangat betol bebudak final year medic ni. Zaman tak sedar diri lagi ni. 

Dan bulan ni i made another step in my life..

Sept 2013


the challenging yet fun ONG posting!

Oct 2013


Raya haji pulak 😀😀 one grateful ipta medical student -- i can celebrate raya in kampung halaman every time! 


And able to toast a last minute caught --suprise for my father! ❤️ 


And also have such a great time with my girlfriends at skytrex@bukit cerakah! 

Nov 2013

Is paeds month. 


My paeds kits

And we have to Travel a lot during this posting. 

To lppkn--


To ijn--


To teluk intan-- 


And to be arrived at teluk intan, it a must for us to have our makan makan session. 

So we ate --


Udang galah--


Durian-- 

Dec 2013

In surgical posting now. And here it is-- some evidence-- 🔪🔪


Colorectal cancer on colonoscopy. What an aggresive ill looking growth. Hoping the best for this patient. 


And we (family of 6) went to penang for my cousin's engagement. 

So how i end my 2013-- it was me doing some modest sale at my online shop.



Do visit us! 

 FB : boldestsquarehijabs
 IG : @boldestsquarehijab

------ 

Now 2014 had arrived! 

Have to work extra hard for the fast approaching -- the upcoming pro exam.

I hope 2014 is a good year for me!

For my studies. My Career afterward. And also my life.

My resolution this year is to take life changing steps-- 

InsyaAllah!























Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)