Pages

Wednesday, May 9, 2012

salaam. :)

pernah rasa tak nak buat something, or nak mintak something.
tapi rasa macam x sampai hati sangat nak buat or mintak something tuh.
its feel bad. sangat bad. believe me.
ok. thats it.

tadi siap sudah satu paper, EMJ (ethical n medical jurisprudence).
sambung isnin, selasa n khamis pulak.
here come sleepless night. (ok tipu besar)
no lah. its not exactly sleepless night la.
sebab aku mesti tidor punya lah malam malam.
tapi tidor tuh macam x tenang. tak aman sangat.
sentiasa anxious.
sentiasa rasa macam worried.
macam ada benda xsudah.
paheeem ngaak deh kamuu semuaa?
erhh, udah la.. malas suda gue.

oh ye, aku tengok jugak video pempuan yang pukul baby uh.
poor baby. memang rasa nak cekik aa pempuan tuh.
aku syak dia ada mental illness.
stress, depression, xpon gila.

urgghh. k bye.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...