Skip to main content

21st birthday

13th May 2012-there goes my 21st birthday.

some people said, when u turn 21, u will get yourself a key of freedom.

and as for me, i still don't want it.
i still want to be with families, and friends. watching over me. telling me what to do.

so, the feeling of being 21 years old?

well, i did not feel any different to be honest.
hehe, its my 21 years celebrating my own birthday, what do u expect la?

just a little anxious of surprise i might had. :P

but really, i don't expect anything from my friends here because tomorrow is our final exam. 
i totally understand that. tee-hee! 
so really no hard feeling. :D

actually, i hide everything on FB long time before. and my birthday is included.
so sorry facebook friends. bukan niatku mahu bajet hot hide birthday. huhu.

however, there are still few peoples who remember my birthday.
its such a very great feeling to get to know that.

thank you to bunch of people yang do remember my birth date. 
and also to people yang do realize that today is my birthday in spite of your busy and hectic life.

so, this year. what i get is..

  • final exam the next day. :P *just kidding*
  • i get a birthday party for two at the lake. which is so nice and romantic.
  • while eating home made spaghetti with root beer float. really appreciate it! 
  • a very cute present.
  • two birthday songs sang to me.
  • hugs and kisses.
  • facebook, twitter, sms birthday wishes.


really appreciate them all. 

thanx you nice people. :)

ps : big exam tomorrow. 

birthday present :


aint that cute? :D k bye.

Comments

Nur Areefah said…
wowww..sweet sangat.
happy belated birthday btw :)

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak