Skip to main content

dear lisa :)

i must learn how to accept people the way they are.
they might be imperfect but they are the one, the true companion to me.

OTHER people might/will say something.
they have mouth so they will talk. (factual)
they will criticize. they will talk behind me.

but, other fact is i just need to ignore them all and their talking. 

their talking didn't do anything to me. they won't give me any effect. ( -- like seriously, lisa?-- )

------------------------------- whatever <---

truly, i must be proud with what i have.
because i am the one who lucky enough to have what i have right now.

just imagine what my life will be IF i lost what i have right now.
i'm the one who will be affected.
i'm the one who will be sad. i'm the one.

my life. is about me.
i should think of myself more. hurm.


*post edisi tayang gambar* 

same goes to my study, 
should think of my study more. LOL


and so far, banyak lagi benda yang xbaca.
tapi still sangat relax bagai mawar yang sedang mekar. erk. 


k bye.

Comments

firstly.. teramat2 btol... sila appreciate wht you have now.. who cares about others...

second... gambar bagi la btoi2... penat cameraman ambik cantik2.. tapi senget..

third..mawar yang sedang mekarr.. haaaha

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)