Skip to main content

surat cinta.

terkenang waktu dulu.

masa kita baru kenal.
saya suka sgt kat awak.
awak pon suke saya.
saya sng dgn awak.
tiap2 hari kontek.
kalo bulan2 xjumpe mmg xsah.

pendek kata, sume la
saya heppi. awak pon sama.
bile da lame skit.
tp, awak xheppi macam saya heppi. 
sbb awak macam men tarik tali dgn saya.

nmpk nya saya bertepuk sbela tgn.
tuh assumption awal.
sdey. sgt.

tp, saya sabarkan hati.
xpe. sabar. sabar.

mgkin masa mnntukan sgalanya.
then, kita continue macam uh.
saya rasa awk pon heppi macam saya.
sbb kite da saling jumpe balik. 
tp, xlame..
awk rupe2 nye stil men tarik tali. 

awak men tarik tali lg.
sometime awk sng, sometime awk susah sgt.
sometime awk mesra, sometime awak kasar.
kenapa la awak cam uh?

dgn org len awak mesra, awk sng, awk boley masok. 
kenapa tidak dgn saya?

saya jeles. tp, saya pendam.

pas uh, saya rasa macam saya terhegeh2 sgt kat awak.
so, sy amik keputusan untuk brenti from bwat bnde2 ni.
saya da putus asa da. 
saya da tataw nk bwat ape da.
saya sedey sgt.
saya tnye awak...
kenapa awk susah sgt nk paham perasaan saya?
xboley ke awak dtg je dalam idop saya?

n jawapan awk,
saya dtg hanya bila awk btol2 nk kan saya.

saya angguk je.
saya tahu. saya paham.
nk dapatkan bukan sng.
awk tggi sgt.
susah nk capai.
tp, xmstahil.

no matter what.
ill try my best to have u. 

*ini kesah aku dgn dia*

*dia bukan manusia*

*dia yg dimaksudkan is kejayaan* 

Comments

Nur Areefah said…
aku susah untuk bersama dengan si dia
tapi aku masih mencari dia
Asy_raAf said…
ceit, kasi suspen ja~~~
Nik Lisa said…
efa : marilah kite sama2 cari.
Nik Lisa said…
ceroh : saspen eh? berjaya. :))
Nik Lisa said…
anon : do wat u want.

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak