Skip to main content

surat cinta.

terkenang waktu dulu.

masa kita baru kenal.
saya suka sgt kat awak.
awak pon suke saya.
saya sng dgn awak.
tiap2 hari kontek.
kalo bulan2 xjumpe mmg xsah.

pendek kata, sume la
saya heppi. awak pon sama.
bile da lame skit.
tp, awak xheppi macam saya heppi. 
sbb awak macam men tarik tali dgn saya.

nmpk nya saya bertepuk sbela tgn.
tuh assumption awal.
sdey. sgt.

tp, saya sabarkan hati.
xpe. sabar. sabar.

mgkin masa mnntukan sgalanya.
then, kita continue macam uh.
saya rasa awk pon heppi macam saya.
sbb kite da saling jumpe balik. 
tp, xlame..
awk rupe2 nye stil men tarik tali. 

awak men tarik tali lg.
sometime awk sng, sometime awk susah sgt.
sometime awk mesra, sometime awak kasar.
kenapa la awak cam uh?

dgn org len awak mesra, awk sng, awk boley masok. 
kenapa tidak dgn saya?

saya jeles. tp, saya pendam.

pas uh, saya rasa macam saya terhegeh2 sgt kat awak.
so, sy amik keputusan untuk brenti from bwat bnde2 ni.
saya da putus asa da. 
saya da tataw nk bwat ape da.
saya sedey sgt.
saya tnye awak...
kenapa awk susah sgt nk paham perasaan saya?
xboley ke awak dtg je dalam idop saya?

n jawapan awk,
saya dtg hanya bila awk btol2 nk kan saya.

saya angguk je.
saya tahu. saya paham.
nk dapatkan bukan sng.
awk tggi sgt.
susah nk capai.
tp, xmstahil.

no matter what.
ill try my best to have u. 

*ini kesah aku dgn dia*

*dia bukan manusia*

*dia yg dimaksudkan is kejayaan* 

Comments

Nur Areefah said…
aku susah untuk bersama dengan si dia
tapi aku masih mencari dia
Asy_raAf said…
ceit, kasi suspen ja~~~
n I K L I S A said…
efa : marilah kite sama2 cari.
n I K L I S A said…
ceroh : saspen eh? berjaya. :))
n I K L I S A said…
anon : do wat u want.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)