Pages

Wednesday, March 31, 2010

surat cinta.

terkenang waktu dulu.

masa kita baru kenal.
saya suka sgt kat awak.
awak pon suke saya.
saya sng dgn awak.
tiap2 hari kontek.
kalo bulan2 xjumpe mmg xsah.

pendek kata, sume la
saya heppi. awak pon sama.
bile da lame skit.
tp, awak xheppi macam saya heppi. 
sbb awak macam men tarik tali dgn saya.

nmpk nya saya bertepuk sbela tgn.
tuh assumption awal.
sdey. sgt.

tp, saya sabarkan hati.
xpe. sabar. sabar.

mgkin masa mnntukan sgalanya.
then, kita continue macam uh.
saya rasa awk pon heppi macam saya.
sbb kite da saling jumpe balik. 
tp, xlame..
awk rupe2 nye stil men tarik tali. 

awak men tarik tali lg.
sometime awk sng, sometime awk susah sgt.
sometime awk mesra, sometime awak kasar.
kenapa la awak cam uh?

dgn org len awak mesra, awk sng, awk boley masok. 
kenapa tidak dgn saya?

saya jeles. tp, saya pendam.

pas uh, saya rasa macam saya terhegeh2 sgt kat awak.
so, sy amik keputusan untuk brenti from bwat bnde2 ni.
saya da putus asa da. 
saya da tataw nk bwat ape da.
saya sedey sgt.
saya tnye awak...
kenapa awk susah sgt nk paham perasaan saya?
xboley ke awak dtg je dalam idop saya?

n jawapan awk,
saya dtg hanya bila awk btol2 nk kan saya.

saya angguk je.
saya tahu. saya paham.
nk dapatkan bukan sng.
awk tggi sgt.
susah nk capai.
tp, xmstahil.

no matter what.
ill try my best to have u. 

*ini kesah aku dgn dia*

*dia bukan manusia*

*dia yg dimaksudkan is kejayaan* 

6 comments:

Nur Areefah said...

aku susah untuk bersama dengan si dia
tapi aku masih mencari dia

Asy_raAf said...

ceit, kasi suspen ja~~~

玉苓 said...

GOOD........................................

n I K L I S A said...

efa : marilah kite sama2 cari.

n I K L I S A said...

ceroh : saspen eh? berjaya. :))

n I K L I S A said...

anon : do wat u want.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...