Skip to main content

from epa n keiry. (keiry sori lmbat)


1. Siapakah anda di rumah?



anak.kakak.cucu.anak sedara.tkg jga cc.kekasih.kawan.
 dan macam2 lg.

2. Siapa anda di samping rakan?
kawan yg baek si kawan. 





3. 5 benda yang belum tercapai
*saya mahu kamu*
kamu refer to manyyyyy things.




4. Siapakah nama pasangan anda?
*kamu*

5. Ceritakan 5 perkara yang anda suka tentang pasangan anda.
*all about kamu la sng*




6. Bila tarikh anda couple?
hari tu kn? ngat x... haha.

7. Apa kenangan pahit anda bersama pasangan?
none

8. Lagu tema cinta anda
1,2,3,4... :)

9. Apa perubahan yang anda ingin lihat dari pasangan anda?
b tall. haha.

10. Tag 10 rakan yang lain
*kamu*

Comments

Khairi said…
eheh..aku tag ko gak la...ish..
hackerCS said…
1. Siapakah anda di rumah?
hamba Allah.umat Rasulullah.kekasih.anak.abg.adik.cucu.anak sedara.pakcik.tkg masak.kawan.student cs110.
dan macam2 lg.

2. Siapa anda di samping rakan?
kawan and kawan.

3. 5 benda yang belum tercapai
*saya mahu sesuatu*
sesuatu refer to banyak bnda.

4. Siapakah nama pasangan anda?
"dier"

5. Ceritakan 5 perkara yang anda suka tentang pasangan anda.
*all about dier..hihihih..xterkira...*

6. Bila tarikh anda couple?
adoyai... lpe...nanti check balik..tapi shari pas tlg blikan nasi lemak utk dier... an an...

7. Apa kenangan pahit anda bersama pasangan?
stakat ni xde jer... dier epi..so im hepi too...

8. Lagu tema cinta anda
emmm... dier tao sndiri...tamao letak kat sini..kang kantoi...

9. Apa perubahan yang anda ingin lihat dari pasangan anda?
kurangkan tinggi cket bley??

10. Tag 10 rakan yang lain
rakanku sume... so tag sume... but first on the list for sure "dier"...

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)