Skip to main content

END OF YEAR 4

24th June 2013 (ISNIN) - 28th June 2013 (FRIDAY) : End of Sem Exam Week

Minggu ke 8 cam biasa minggu paling sengsara dalam sejarah hidup student medic UiTM.
Biasanya exam end of posting je....
Tapi yang ni extra sengsara sebab ada like 3 main postings yang kitorang kena cover..
As for me, aku kena sit exam for Surgery Medicine n Short Posting.
Tiga tiga ada anak anak dia. Fuh. 

The worst part is.. Aku exam like almost everyday kot. Beza sangat sangat dengan time aku FIRST SEM.
first sem dulu satu hari je exam semua posting. yang ni everyday ada exam. which one is worst? ntah la.. masing2 ada pros and cons. so layankan je la. hari rabu kot aku xde exam ape ape.. tp ada kelas la pulak.. pagi sampai petang.. -.-" hahahaha. konon la nak revise an, tapi xpayah la bermimpi di siang hari... memang xde masa langsung. stresss ok. by the way, gile kentang betol sape dapat short posting time nak end of sem exam... memang malang gile... sorry to say lah kan.. 

anyhow, seriously.. I LEARNT A LOT in YEAR 4!! u get to know many things.

Lepas habis exam, kalau budak UiTM course lain, dorang akan dapat like a 2 months break kalau tak silap.
But me, no. Im not. Aku hanya dapat cuti seminggu je. Nak masuk tahun 5 beb, cuti seminggu je... HAHAHHA. Medicine memang abnormal. 

Biasanya kalo dah habis exam. Sume orang akan chow like stat. After habis exam jugaklah blah. Tapi kali ni kitorang lah rumah yang paling relax. Chill-chill je kat rumah. 

Sebabnya? 

We are going to Sabah for a holiday! YAY!!! 

oh ye, Result exam? Nantilah aku cerita.

Ikot kronologi sikit ye. hehee.

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)