Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2014

owe post

assalamualaikum.

*sigh*
I owe u my Sabah's Trip story.
I owe u my final year enrollment story. Eventhough there's not much to tell. But hey, I wanna keep all of updated with my current pathway of life. Retiss bebenor gayanya. Bueek!
I owe u Ramadhan stories!
My iftar with my dearest 91 buddies.

There's too much to tell, but so little time to write.

Fret not. I'll try to write. I will try ok.
Jangan berharap sangat. heee. :P

But now, I wanna write about relationship.
Aha. This "relationship" stuff je yang boleh bagi aku kederat untuk blogging.

----------------aaaaa aku ada isi nak cerita tapi tengah stuck dekat intro. sabaa ye----------------

i'm sorry if my writing menyentuh sensitiviti sesetengah pihak.
aku akui memang benda ni happen within my surrounding.
aku akan cuba sedaya upaya untuk menyopankan cara aku menulis.
mohon jangan terasa. aku menulis atas dasar perkongsian pendapat sebagai seorang perempuan.

Adat break up

1) Try distancing yourself. to …

Cuak

Salam.
Saya cuak. Huhu. Lagi 100 hari nak exam. Tolak lah segala cuti. Study week. Tggl 80++ kot asenya. 
"Ya allah tetapkan lah hati aku supaya aku boleh menghadapi segala nya dengan penuh tabah dan cekal dan tak mudah putus asa ya allah.."
Sabarlah wahai hati. Kita kasi lepas fasa fasa terakhir nk dulu. Buat elok elok semoga lepas.. Lepas tuh baru kita atur dan fikir balik hidup selepasnya. 
Ok? Hati, mohon sabar 😀
To alok n kak ayu, tahniah pengantin baru 😀

Recap on 2013!

Lets do some recap! Yeahh. 😀😀
March 2013-

Time ni dah last posting fourth year iaitu medicine 😀 time ni kami di Hospital Putrajaya for Endocrine posting! Saya baru beli iphone time ni! 😜
April 2013

Dinner@LeMeridien after conference regarding asthma. Buffet sini terbaikk! Ahh bila la bleh makan free lagi. 
May 2013

First time participate in voting for my beloved country! Sukaa-- 
June 2013

First time malaysia jerebu terok! Kata budak medic yang konon nya health freak haruslah pakai mask ok bila mahu kuar beli makan di fazlina maju -- 
July 2013

Holiday di sabah! Ada gamba ni jee dalam hp-- unforgettable memory 😀😀

Tahlil arwah cik mar. Alfatihah. All of us missed u.
August 2013
Psy--raya raya raya-- gymm Trip to hosp bahagia-- owh ye. Time ni dah masuk 5th year. First posting kita psychiatric! 

Dan selamat hari raya! 

Time raya makan bagai nak rak. Lalu timbul keinsafan maka kami bergym-- semangat betol bebudak final year medic ni. Zaman tak sedar diri lagi ni. 
Dan bulan ni i made another step i…