Pages

Monday, January 20, 2014

owe post

assalamualaikum.

*sigh*
I owe u my Sabah's Trip story.
I owe u my final year enrollment story. Eventhough there's not much to tell. But hey, I wanna keep all of updated with my current pathway of life. Retiss bebenor gayanya. Bueek!
I owe u Ramadhan stories!
My iftar with my dearest 91 buddies.

There's too much to tell, but so little time to write.

Fret not. I'll try to write. I will try ok.
Jangan berharap sangat. heee. :P

But now, I wanna write about relationship.
Aha. This "relationship" stuff je yang boleh bagi aku kederat untuk blogging.

----------------aaaaa aku ada isi nak cerita tapi tengah stuck dekat intro. sabaa ye----------------

i'm sorry if my writing menyentuh sensitiviti sesetengah pihak.
aku akui memang benda ni happen within my surrounding.
aku akan cuba sedaya upaya untuk menyopankan cara aku menulis.
mohon jangan terasa. aku menulis atas dasar perkongsian pendapat sebagai seorang perempuan.

Adat break up

1) Try distancing yourself. to avoid memaki hamun orang sesuka hati.
2) Kalau clean break up, its ok then. Maksud clean is bila masing masing dah tawar hati. And masing masing memang nak break, masing masing understand why must break up.
3) Tapi kalau dalam hati rasa nak lagi kat pasangan masing masing, please take ur time for ur own self dulu. Don't u ever pegi keluar dengan girls mengarot ngarot.

Rebound relationship

Its cruel. Ni je leh cakap.

Saturday, January 4, 2014

Cuak

Salam.

Saya cuak. Huhu. Lagi 100 hari nak exam. Tolak lah segala cuti. Study week. Tggl 80++ kot asenya. 

"Ya allah tetapkan lah hati aku supaya aku boleh menghadapi segala nya dengan penuh tabah dan cekal dan tak mudah putus asa ya allah.."

Sabarlah wahai hati. Kita kasi lepas fasa fasa terakhir nk dulu. Buat elok elok semoga lepas.. Lepas tuh baru kita atur dan fikir balik hidup selepasnya. 

Ok? Hati, mohon sabar 😀

To alok n kak ayu, tahniah pengantin baru 😀

Thursday, January 2, 2014

Recap on 2013!

Lets do some recap! Yeahh. 😀😀

March 2013-


Time ni dah last posting fourth year iaitu medicine 😀 time ni kami di Hospital Putrajaya for Endocrine posting! Saya baru beli iphone time ni! 😜

April 2013


Dinner@LeMeridien after conference regarding asthma. Buffet sini terbaikk! Ahh bila la bleh makan free lagi. 

May 2013


First time participate in voting for my beloved country! Sukaa-- 

June 2013


First time malaysia jerebu terok! Kata budak medic yang konon nya health freak haruslah pakai mask ok bila mahu kuar beli makan di fazlina maju -- 

July 2013


Holiday di sabah! Ada gamba ni jee dalam hp-- unforgettable memory 😀😀


Tahlil arwah cik mar. Alfatihah. All of us missed u.

August 2013

Psy--raya raya raya-- gymm
Trip to hosp bahagia-- owh ye. Time ni dah masuk 5th year. First posting kita psychiatric! 


Dan selamat hari raya! 


Time raya makan bagai nak rak. Lalu timbul keinsafan maka kami bergym-- semangat betol bebudak final year medic ni. Zaman tak sedar diri lagi ni. 

Dan bulan ni i made another step in my life..

Sept 2013


the challenging yet fun ONG posting!

Oct 2013


Raya haji pulak 😀😀 one grateful ipta medical student -- i can celebrate raya in kampung halaman every time! 


And able to toast a last minute caught --suprise for my father! ❤️ 


And also have such a great time with my girlfriends at skytrex@bukit cerakah! 

Nov 2013

Is paeds month. 


My paeds kits

And we have to Travel a lot during this posting. 

To lppkn--


To ijn--


To teluk intan-- 


And to be arrived at teluk intan, it a must for us to have our makan makan session. 

So we ate --


Udang galah--


Durian-- 

Dec 2013

In surgical posting now. And here it is-- some evidence-- 🔪🔪


Colorectal cancer on colonoscopy. What an aggresive ill looking growth. Hoping the best for this patient. 


And we (family of 6) went to penang for my cousin's engagement. 

So how i end my 2013-- it was me doing some modest sale at my online shop.



Do visit us! 

 FB : boldestsquarehijabs
 IG : @boldestsquarehijab

------ 

Now 2014 had arrived! 

Have to work extra hard for the fast approaching -- the upcoming pro exam.

I hope 2014 is a good year for me!

For my studies. My Career afterward. And also my life.

My resolution this year is to take life changing steps-- 

InsyaAllah!























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...