Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2013

END OF YEAR 4

24th June 2013 (ISNIN) - 28th June 2013 (FRIDAY) : End of Sem Exam Week
Minggu ke 8 cam biasa minggu paling sengsara dalam sejarah hidup student medic UiTM. Biasanya exam end of posting je.... Tapi yang ni extra sengsara sebab ada like 3 main postings yang kitorang kena cover.. As for me, aku kena sit exam for Surgery Medicine n Short Posting. Tiga tiga ada anak anak dia. Fuh. 
The worst part is.. Aku exam like almost everyday kot. Beza sangat sangat dengan time aku FIRST SEM. first sem dulu satu hari je exam semua posting. yang ni everyday ada exam. which one is worst? ntah la.. masing2 ada pros and cons. so layankan je la. hari rabu kot aku xde exam ape ape.. tp ada kelas la pulak.. pagi sampai petang.. -.-" hahahaha. konon la nak revise an, tapi xpayah la bermimpi di siang hari... memang xde masa langsung. stresss ok. by the way, gile kentang betol sape dapat short posting time nak end of sem exam... memang malang gile... sorry to say lah kan.. 
anyhow, seriously.. I LEARNT A…

sabah

had a short and sweet escape to sabah with my dearest friends.

tunggu ye