Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2013

jealousy, i hate you so much

i should change a bit. not a bit. lot a think. i should change a lot.
main thing today is. i should not be jealous to those who are not deserved to be jealous to.
err, do u get me?
ok.  there some people who of course, for sure are dear to him. and i get jealous to them too.
i knowwwww. im being sooo super ridiculous here. i think i have to change this stupid or nonsense act of mine. or else, it will lead to something disastrous later on in the future.
let place myself in his situation. i will definitely love these certain people who are very important and dear to me too.
owh god, jealousy kills. kills me. kills him. kills our relationship.  go away, jealousy. i hate you.

*so cheesy those word at the bottom me no likey lolz*
please don't make thing difficult. please have more faith. please be more matured please don't make him choose things that shouldn't be chosen in the first place. please please please.

berry brenda and pumpkin fify

haaaa.
isnin lepas aku baru lepas berabis duit dekat online shop ni, THEPOPLOOK
aku beli due ni

yang ni xsuke sangat...hahaha tapi layan kan je la....  kalo jumpe dugong berry jalan tengah jalan, layankan aje la ye. hiks.

ni plak fify... sumpah sukeeee gile fify ni.
nanti nak beli fify green. hehe.  xsabarrr nyee.
heee
insyaAllah t kalo amik gamba pakai baju ni i pos sini k....
i love poplook! :)

Jalan jalan pegi pantai

Hye!
Lepas short plan via fb, akhirnya kitorang decide hari Khamis nak keluar. Keluar pagi pagi is too mainstream.  So, since aku yang drive, aku decide why don't we keluar petang.  Pagi pagi banyak kerja woo, (padahal terbongkang atas katil buruk bena perangai) 
Kul 2.30 petang baru gerak g umah zati. Pi fetch dia, then g ke Guchil g amik Lian. Due due ni korang rapat la time skola dulu dulu.  ramai je yang rapat. tapi sekarang kalau kua dengan due orang ni la. hehe.
cam biasa tak decide lagi nak g mane, padahal kereta dah gerak ni. last last kitorang decide nak g pantai je. tamao g pantai irama, bosan.haha. so kitorang pon g la pantai cahaya bulan kat kb. weee.
my first time, dah umor 22 tahun ni baru jejak kaki kat PCB. fuhh fuhh. sampai sampai je baru pukul 4 lebih.  panas ceng ceng lagi masa tuh. so kitorang decide untuk lepak makan makan dulu. walaupun masing masing baru makan tengah hari kat umah masing masing. dasar perut penuh nafsu. eh eh, perut pulak disalahkan. huwaaa…

BOLDEST SALE!

SALAM!




CEPAT CLAIM UR VOUCHER HERE!
https://www.facebook.com/BoldestSquareHijabs

random : flower fade but u never will

confessing like this is so not me. what more is when i do it soo publicly.  but i think once a while will not lead to any disastrous whatever, insyaAllah. hee.
just finished reading peoples' sweet love story.  and now, i'm missing someone dear to me.

i guess, this really work.  quarreling? sulking?  go and have sweet love stories therapy.  it works.
anyhow, pffft lame post. dush! :P

surgery posting

hye.
lama benar x menulis dengan jaya nya.
banyak beza dulu dengan sekarang. tengok cara penulisan pun dah tahu. cara penulisan dulu cam gedik budak budak nak penampar pon ada. adei.
tapi sekarang aku rasa cara penulisan aku lebih matured dan santai gitu. aku rasa la. orang lain rasa mane den nak tahu. hiks.
sekarang aku tengah ongoing neurosurgical posting. menarik posting ni. jap g aku cerita. sekarang nak cerita pasal UiTM hiks.
faculty of medicine (FOM) UiTM ni memang pemurah kalau nak tahu. surgery posting kitorang ada 4 sub-specialities which are
1) hepatobiliary 
belajar lah sampai muntah pasal liver (hati), gall bladder (hempedu) dan pancreas kat sini. tiap tiap hari kalo di ikutkan akan jumpe patient kuning (jaundice) tapi sebab wad hepato, student xleh masuk sesuka hati, makanya limited sikit pendedahan kitorang. ye la, we doctors to be, learn thru patient. sama macam engineer to be, mesti they olls pon kena kaji mesin sedia ada if nak paham how it works, right?  sedih ye di…

yellow yellow

hellow how are yew?

ew ew ew (gedik tak? lempang sikiiit tengok)

yewlow pewple. :)

mentang mentang today pakai yellow kan? hee. thats all. nak tayang picture je.
that beautiful scarf is from boldest square hijab.
crimped peplum tunic dress in yellow from thepoplook